KYK yurdunda kalıyorum Türk Telekom kullanıyorum inanılmaz bir şekilde internetim hızlı bitiyor. 60 GB internet yetmiyor üstüne 30 GB ve 25 GB ek paket alıyorum 1.000 TL falan tutuyor hepsi birlikte. Cayma bedelim 750 TL imiş operatör değiştirmek istiyorum. Geçenlerde bir video gördüm orada Turkcell Türk Telekom ve Vodafone ile YouTube'da 4K video testi yapmışlardı Türk Telekom 2.5 GB Turkcell 2 GB Vodafone 1.5 GB harcamıştı. Bu videodan sonra anladım Türk Telekom'da işlerin normal gitmediğini. Çok fazla TikTok izliyorum aylık yaklaşık 30-35 GB ona gidiyor. Yurtta Vodafone ve Turkcell kullanan arkadaşlarıma Speedtest yaptırdım.
Turkcell: 80 Mbps download 45 Mbps upload 25 ms verdi.
Vodafone: 20 Mbps download 5 Mbps upload 80 ms verdi.
Pingde önemli internet paylaşımı ile Valorant'ta oynuyorum. Eğer Turkcell'de internet harcaması normalse Turkcell'de 90 GB yeter gibi geliyor bana. Bir de Vodafone'daki sınırsız sosyal medya internet paylaşımında geçerli mi?
Turkcell: 80 Mbps download 45 Mbps upload 25 ms verdi.
Vodafone: 20 Mbps download 5 Mbps upload 80 ms verdi.
Pingde önemli internet paylaşımı ile Valorant'ta oynuyorum. Eğer Turkcell'de internet harcaması normalse Turkcell'de 90 GB yeter gibi geliyor bana. Bir de Vodafone'daki sınırsız sosyal medya internet paylaşımında geçerli mi?