Drwenski
Uzman
Merhaba. İlk önce güncel sistemimden bahsetmek istiyorum;
Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X OC
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Anakart: MSI B450-A Pro
RAM: Corsair Vengeance 4x8 32 GB 3200MHz
SSD: Samsung 970 EVO 500GB
HDD: Seagate Barracuda 2TB
İşlemci Soğutucusu: ID-Cooling SE-214-XT ARGB
PSU: Corsair CV650
Kasa: NZXT S340 Siyah
Sistemimi artık AM5'e güncellemek istediğim için satmayı düşünüyorum fakat parçaları tek tek satıp yeni toplayacağım bilgisayarın parçalarını da tek tekmi almak mantıklı, yoksa bu kasayı direkt toplu halde satıp hazır sistemmi almak mantıklı karar veremedim. Sistemim sizce ortalama ne kadar eder? RX 9070 XT ekran kartını düşünüyorum. Bu ekran kartına yakışacak bir işlemci önerilerinizide bekliyorum. RX 9070 XT'li sistem önerileriniz varsa onlarıda atabilirsiniz. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X OC
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Anakart: MSI B450-A Pro
RAM: Corsair Vengeance 4x8 32 GB 3200MHz
SSD: Samsung 970 EVO 500GB
HDD: Seagate Barracuda 2TB
İşlemci Soğutucusu: ID-Cooling SE-214-XT ARGB
PSU: Corsair CV650
Kasa: NZXT S340 Siyah
Sistemimi artık AM5'e güncellemek istediğim için satmayı düşünüyorum fakat parçaları tek tek satıp yeni toplayacağım bilgisayarın parçalarını da tek tekmi almak mantıklı, yoksa bu kasayı direkt toplu halde satıp hazır sistemmi almak mantıklı karar veremedim. Sistemim sizce ortalama ne kadar eder? RX 9070 XT ekran kartını düşünüyorum. Bu ekran kartına yakışacak bir işlemci önerilerinizide bekliyorum. RX 9070 XT'li sistem önerileriniz varsa onlarıda atabilirsiniz. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.