Öküz Uzman Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 768 Çözümler 1 Beğeniler 418 29 Eylül 2025 #11 Gamegaraj modelleri çok öneriliyor bu forumda ama bir zaman sonra Monster Casper gibi patlayacak benden söylemesi.
Gamegaraj modelleri çok öneriliyor bu forumda ama bir zaman sonra Monster Casper gibi patlayacak benden söylemesi.
Windsend Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 Beğeniler 41 29 Eylül 2025 #12 Öküz dedi: GameGaraj modelleri çok öneriliyor bu forumda ama bir zaman sonra Monster Casper gibi patlayacak benden söylemesi. Genişletmek için tıkla... 5070 Ti R9 9950hx modelini aldım, kullanıyorum. Gayet sağlam. patlayacağını düşünmek için önce kullanmak lazım.
Öküz dedi: GameGaraj modelleri çok öneriliyor bu forumda ama bir zaman sonra Monster Casper gibi patlayacak benden söylemesi. Genişletmek için tıkla... 5070 Ti R9 9950hx modelini aldım, kullanıyorum. Gayet sağlam. patlayacağını düşünmek için önce kullanmak lazım.
KS KS S Shealter Çalışkan Katılım 25 Eylül 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 9 29 Eylül 2025 #13 Öküz dedi: Gamegaraj modelleri çok öneriliyor bu forumda ama bir zaman sonra Monster Casper gibi patlayacak benden söylemesi. Genişletmek için tıkla... 4 Farklı forumda laptop tartışıyorum, hepsine rağmen son durakta buraya geldim deneyeceğiz artık. Deneme süreçlerimi daha sonra isteyen olursa paylaşacağım. Dosya Ekleri slayer.webp 1,9 MB · Görüntüleme: 50 Son düzenleme: 29 Eylül 2025
Öküz dedi: Gamegaraj modelleri çok öneriliyor bu forumda ama bir zaman sonra Monster Casper gibi patlayacak benden söylemesi. Genişletmek için tıkla... 4 Farklı forumda laptop tartışıyorum, hepsine rağmen son durakta buraya geldim deneyeceğiz artık. Deneme süreçlerimi daha sonra isteyen olursa paylaşacağım.