Bütçe
65.000 TL
Oyun amaçlı kullanılacak. Bu fiyata sistem önerilerinizi bekliyorum.

Ben ram kingston tercih ettim istersen sen patriot alabilirsin.

RX 9070 XT istersen:
Amd ekran kartı modellerine pek hakim değilim başkası daha iyi öneri yapabilir

yaklaşık 66 bin tl yapıyor.

@Stormweaver, Teşekkürler. CPU biraz güçsüz kaldı 9070 XT modeline göre. 4K kullanmak gerek bu kartı. Yalnız arkadaşım 2k da kullanacak. 66 bin fiyat performans olarak bana da mantıklı geldi.

@michaelscofield, Teşekkürler. CPU biraz kısılıp GPU 9070 ve 5070 düşünülebilir gibi.

Şöyle bir sistem de buldum fiyat olarak arkadaş bana daha fazla uyuyor diyor.

@Stormweaver, teşekkürler. CPU biraz güçsüz kaldı 9070 XT modeline göre. 4K kullanmak gerek bu kartı. Yalnız arkadaşım 2K da kullanacak. 66 bin fiyat performans olarak bana da mantıklı geldi.

@michaelscofield, teşekkürler. CPU biraz kısılıp GPU 9070 ve 5070 düşünülebilir gibi.

Şöyle bir sistem de buldum fiyat olarak arkadaş bana daha fazla uyuyor diyor.

2K'da pek sıkıntı olacağını sanmıyorum ama 1080p'de olur darboğaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
2K'da pek sıkıntı olacağını sanmıyorum ama 1080P'de olur darboğaz.

2K'da yapar yine. Şöyle örnek vereyim; bende 5600 var, 7500F ile arasında %20-25 fark söz konusu. 2K'da 6700 XT ile bazen darboğaz oluyor açıkçası. Bu nedenle 9070 XT ile olması kaçınılmaz ama yine de performans iyi olur.

@LH44, @Stormweaver, @michaelscofield, Şöyle bir düşündüm şimdi tek kasa olarak alınca faizsiz taksit yapan nadir siteler var. Arkadaşımda sadece Ziraat kredi kartı var. Tek tek toplayıp bazı yerlerde taksit yapıp satın alsak ne olur? Mesela 7500F Amazon'da 6500 TL, 6 ay faizsiz taksit yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör: