65.000 TL'ye hazır sistem önerisi

Tek tek toplasanız da aşağı yukarı bu rakama gelir, tek tek uğraşmayım derseniz alınır, 32 GB RAM'li olarak.

Son düzenleme:
Şu an almaya planladığım bu fakat biraz daha araştırma niyetindeyim. Aceleci davranmak istemiyorum.

Sistem sıkıntılı söyleyeyim, ekran kartını yüksek tutucaz derken parçalar dengesiz olmuş. Aşağıda attığım sistem 67.500TL civarına denk geliyor. SSD'yi alırken İyzico'nun ve Parolapara'nın ilk alışverişte cashback kampanyalarını kullanırsan 900TL cashbacki mevcut, yani sistemin total fiyatı 66.600TL'ye denk gelecek.

Hocam dediğim gibi RTX ekran kartı olmasını istiyorum. Çünkü önceki AMD ekran kartımda çok sıkıntı çektim. Hem de DLSS çok cazip geliyor. Bu attığım sistemde parçaları dengeleyebilmek için ne seçmemi önerirsiniz ya da bu attığınız sistem için RTX ekran kartlısını yapabilir misiniz?

En fazla 2. el olarak 5070TI bakarsınız o da 35K zaten. AMD 9000 serisinde Watman vs. olmuyor kolay kolay.

Şahsen 2. ele yönelmek istemiyorum. Bu sistemde dengelemek için yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…