Sizce bu sistem alınır mı? Başka neler önerirsiniz? Mümkünse NVIDIA olsun. Şimdiden teşekkürler. (Maksimum bütçem 65.000 TL)
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam siz bulmuşsunuz zaten daha ucuza daha iyisi yok bunu alalım beraber. (10 Tane Websiteye baktım)Sizce bu sistem alınır mı? Başka neler önerirsiniz? Mümkünse NVIDIA olsun. Şimdiden teşekkürler. (Maksimum bütçem 65.000 TL)
Sistem sıkıntılı söyleyeyim, ekran kartını yüksek tutucaz derken parçalar dengesiz olmuş. Aşağıda attığım sistem 67.500TL civarına denk geliyor. SSD'yi alırken İyzico'nun ve Parolapara'nın ilk alışverişte cashback kampanyalarını kullanırsan 900TL cashbacki mevcut, yani sistemin total fiyatı 66.600TL'ye denk gelecek.
www.akakce.com
www.akakce.com
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.162,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam dediğim gibi RTX ekran kartı olmasını istiyorum. Çünkü önceki AMD ekran kartımda çok sıkıntı çektim. Hem de DLSS çok cazip geliyor. Bu attığım sistemde parçaları dengeleyebilmek için ne seçmemi önerirsiniz ya da bu attığınız sistem için RTX ekran kartlısını yapabilir misiniz?
En fazla 2. el olarak 5070TI bakarsınız o da 35K zaten. AMD 9000 serisinde Watman vs. olmuyor kolay kolay.Hocam dediğim gibi RTX ekran kartı olmasını istiyorum. Çünkü önceki AMD ekran kartımda çok sıkıntı çektim. Hem de DLSS çok cazip geliyor. Bu attığım sistemde parçaları dengeleyebilmek için ne seçmemi önerirsiniz ya da bu attığınız sistem için RTX ekran kartlısını yapabilir misiniz?
Yeni mesajlar
-
-
Her gece müzikle uyumaktan beynimin amarı kaydı, rüyalar 4K HDR oldu
- LeoTheLinuxEnthusiast6610
-
-