Bütçe
$65

Emirr

Başarılı
Herkese selamlar, Steam İlkbahar indirimleri için 65 dolar bütçem var. Almayı düşündüğüm oyunlar arasında çok kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım? Liste dışından da öneri yapabilirsiniz.
  • Sekiro: Shadows Die Twice $29.99
  • God of War Ragnarök $33.49 (ilk oyunu bende mevcut, devamını oynamak için bunu almaya daha çok meyilliyim)
  • Cyberbunk 2077 ve Phantom Liberty DLC $27.92
  • Ghost of Tsushima $35.99
  • Marvel’s Spider-Man Remastered $23.99
  • Marvel's Spider-Man 2 $40.19
  • Marvel’s Spider-Man: Miles Morales $19.99

Son düzenleme:
Herkese selam, Steam ilkbahar indirimleri için 65 dolar bütçem var. Almayı düşündüğüm oyunlar arasında çok kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım? Liste dışından da öneri yapabilirsiniz.
  • Sekiro: Shadows Die Twice $29.99
  • God of War: Ragnarok $33.49 (ilk oyunu bende mevcut, devamını oynamak için bunu almaya daha çok meyilliyim)
  • Cyberbunk 2077 ve Phantom Liberty DLC $27.92
  • Ghost of Tsushima $35.99
  • Marvel's Spider-Man Remastered $23.99
  • Marvel's Spider-Man 2 $40.19
  • Marvel's Spider-Man: Miles Morales $19.99

The Witcher 3 cok muhteşem bir oyundur 4 dolar zaten

Herkesin aksine ben The Walking Dead: The Telltale Definitive series alırdım. Eşsiz bir deneyim. İlla attıklarınızın arasından olsun diyorsanız Spider-Man Remastered ve Ghost of Tsushima öneririm.

Bu bütçeyi 2-3 AAA basmak yerine Bundle ve diğer indirimleri değerlendirir kütüphanemi iyice zenginleştirirdim.

Metro serisi, Far Cry bundle, The Long Dark, Resident Evil Racoon City bundle, CoD MW, Bannerlord, Skyrim, Battlefield serisi vb. eğer kütüphanede yoksa bunlar değerlendirilir ama var ise dediğiniz oyunları değerlendirebilirsiniz.

Herkesin aksine ben The Walking Dead: The Telltale Definitive series alırdım. Eşsiz bir deneyim. İlla attıklarınızın arasından olsun diyorsanız Spider-Man Remastered ve Ghost of Tsushima öneririm.
TWD oyununu bitirdim, gerçekten çok mükemmel bir oyun. Önerilerin için de teşekkür ederim.
The Witcher 3 cok muhteşem bir oyundur 4 dolar zaten
Kütüphanemde var hocam.
Telltale oyunlarını oynadıysanız dispatch 12 dolara alınır ben tek oturuşta bitirmiştim.
Dispatch oyunu için biraz beklemeyi düşünüyorum. Belki bir sonraki indirim zamanında alırım.
Bu bütçeyi 2-3 AAA basmak yerine Bundle ve diğer indirimleri değerlendirir kütüphanemi iyice zenginleştirirdim.

Metro serisi, Far Cry bundle, The Long Dark, Resident Evil Racoon City bundle, CoD MW, Bannerlord, Skyrim, Battlefield serisi vb. eğer kütüphanede yoksa bunlar değerlendirilir ama var ise dediğiniz oyunları değerlendirebilirsiniz.
Metro ve BF serisi kütüphanemde mevcut. CoD MW'de düşünmüştüm ancak beraber oynayabileceğim arkadaşımın olmamasından dolayı hikayeli oyunlar almaktan yanayım. Bannerlord ve Skyrim çok fazla hoşuma giden oyunlar değil. The Long Dark'ı bir tık ucuz olduğu için onu sepetime attım.