Serdar41

Uzman
Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır klavye bakıyorum ama güzel bir şey bulamadım. Sebebi ise küçük mekanik klavyelerin çoğunda nokta tuşu ok tuşunun üzerinde oluyor ve ikisini aynı anda kullanamıyorsunuz. Ben oyun oynamanın yanında yazı da yazan bir kişiyim. Yukarı satıra geçmek için sürekli mod değiştirmek istemiyorum ya da nokta kullanmak için.

İstediğim tuş tasarımına sahip olan Blueforce Runner adlı model var fakat red switch değil. Blue switch sesi beni rahatsız edeceğinden onu istemiyorum.

Bir de Rampage Granite diye bir model buldum. Aslında tam istediğim modeldi ama yorumları kötüydü. Bana önerebileceğiniz bir klavye var mı? Yoksa düz bir klavye alıp geçeceğim. Laptop klavyesiyle yazmak istemiyorum, hem klavye ömrü için hem de ekrana çok yakından bakmamak için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben klavyeden anlamam ancak bir sorum olacak neden %65 klavye kullanıyorsunuz bence NumLock tuşu olması gereken bir şey ayrıca hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz Windows 10/11 yazıyorda.

Windows 11. Hayatımda numlock kullanmadım. İhtiyacım olmadı. Normal sayı tuşlarını kullanırım, gereksiz yer kaplıyor numlock. Ama yön tuşlarını ve fn tuşlarını kullanıyorum o yüzden %65 veya %75 istiyorum. Ama galiba bulamayacağım en son %60 alıcam

Windows 11. hayatımda NumLock kullanmadım. İhtiyacım olmadı. Normal sayı tuşlarını kullanırım, gereksiz yer kaplıyor NumLock. Ama yön tuşlarını ve FN tuşlarını kullanıyorum o yüzden %65 veya %75 istiyorum. Ama galiba bulamayacağım en son %60 alacağım.

Hocam bir klavye bulabildinizmi acaba? Bende arıyorumda.