Bütçe
650 TL

Astro.PR

Çalışkan
Merhaba, 650 TL bütçem var. Telefonda kullanmak ve özellikle arama yapmak için bir Bluetooth kulaklık arıyorum. Bütçem düşük olduğu için ekstra özellikler aramıyorum. Aşağıya incelediğim modelleri ekledim. Bu modeller arasında hangisini önerirsiniz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.

1. ürün:

2. ürün:

3. ürün:

4. Ürün:

Son düzenleyen: Moderatör:
QCY Buds kullanıyorum 3 aydır falan. Fiyatına göre ses kalitesi ve batarya olarak beni bayağı tatmin etti. Ama o kadar oldu hiç kulaklıktan konuşmadım mikrofonu nasıl bilmiyorum.

Anladım hocam teşekkür ederim peki kulanırken uygulamada sorun yaşadınız mı ben önceden Redmi Buds 6 play kulanıyordun ve uygulamasında problem yaşamiyordum ama QCY de uygulamayla alakalı şikayetler gördüm QCY de uygulama stabil calışıyorsa QCY yede yönelebilirim bir şey ekstra olarak replika model hakkında ne düşünüyorsunuz.

Hocam bu benim baştan 2. attığjm modelle aynı sadece farklı bir siteden ve farklı rengini atmışım.

İkinci elde harcama yapmayın bence. QCY Buds güzel ürün alınabilir.

Bütçe zorlanabilirse Xiaomi Redmi Buds 6 Play ve QCY T13 ANC bakılabilir. Xiaomi ile temel farklar uygulama seçenekleri, hızlı şarj ve tasarım. T13 ise biraz daha dolu model isterseniz diye.

QCY Buds'ta uygulama sorun yaratırmı acaba ben önceden Redmi Buds 6 play kulanıyordum ve hem mikrofon kalitesi hem de mobil uygulamanın stabil calışmasından memundum ama QCY dede durum öyleyse QCY de alabilirim ekstra olarakda Redmi Buds 6 play e kuponla beraber bütçem yetiyor bir de replika modeller hakında ne düşünüyorsunuz.

Anladım hocam teşekkür ederim peki kulanırken uygulamada sorun yaşadınız mı ben önceden Redmi Buds 6 play kulanıyordun ve uygulamasında problem yaşamiyordum ama QCY de uygulamayla alakalı şikayetler gördüm QCY de uygulama stabil calışıyorsa QCY yede yönelebilirim bir şey ekstra olarak replika model hakkında ne düşünüyorsunuz.

Hocam bu benim baştan 2. attığjm modelle aynı sadece farklı bir siteden ve farklı rengini atmışım.

QCY Buds'ta uygulama sorun yaratırmı acaba ben önceden Redmi Buds 6 play kulanıyordum ve hem mikrofon kalitesi hem de mobil uygulamanın stabil calışmasından memundum ama QCY dede durum öyleyse QCY de alabilirim ekstra olarakda Redmi Buds 6 play e kuponla beraber bütçem yetiyor bir de replika modeller hakında ne düşünüyorsunuz.
Resmi satici olan Trendyol'dan almani tavsiye ederim.