Bütçe
650 TL

Dokei

Uzman
Soundpeats T3 Pro 560 TL civarı buldum kuponla ama satıcısı teknostore, ne kadar güvenilir bilmiyorum.

Beklentilerim ortalama ANC, ortalama ses, uzun ömürlü olsun fazla özelliğe gerek yok. Ders çalışmak için alıyorum, dip ses gibi kronik sorunları olmazsa güzel olur.

Bu fiyata güzel ANC'li yoksa ANC'siz de olur ama ANC'siz kulaklığa bütçem bir tık daha az olur.

Bulduklarım: QCY T13 ANC, QCY HT15, Soundpeats T3 Pro.

Bütçe 650 TL civarı.

Şarjı 3 gün gidiyor. Kopma sorunu yok. Dip ses sıfır değil, var. Ama ANC'si falan ortalama düzeyde iyi.

Hocam kusura bakmayın çok soru soruyorum ama bir ara Buds 6 play kullanmıştım durduğu halde dip ses veriyordu yani ses kapalı olsa bile(bir şey çalmadığı halde) bunda da aynı sorun var mı? Malum ders için alacağım ara sıra soruyu durdurup çözerken o tuhaf ses sinir bozucu olabilir.

Hocam kusura bakmayın çok soru soruyorum ama bir ara Buds 6 play kullanmıştım durduğu halde dip ses veriyordu yani ses kapalı olsa bile(bir şey çalmadığı halde) bunda da aynı sorun var mı? Malum ders için alacağım ara sıra soruyu durdurup çözerken o tuhaf ses sinir bozucu olabilir.

Bunda da o sorun var. Ama rahatsız etmiyor.
Anker R100 kullanıyordum, onda da bu sorun vardı.