Bütçe
6500-7000 TL
Arkadaşlar, 6500-7000 TL bütçem var ve şimdilik artırmam mümkün değil. B650 chipset anakart ve 16 GB RAM almak istiyorum. Ryzen 5 7500F işlemcim var. Yarın bigün param olursa işlemcimi en üst işlemciyle değiştirirsem bana sorun yaratmayacak bir anakart olsun lütfen. Sitelerde bir sürü 3-4 bin TL aralığında anakart var fakat pek emin değilim hiçbirinden.

Son düzenleyen: Moderatör:
8K'ya çıkıp şu ikiliyi düşünmeden alıp geçerdim şahsen. Çıkamıyorsanız RAM'i şununla değiştirebilirsiniz.

Anakart ise 4600'e alınabilecek, hatta direkt 6K sınırında alınabilecek en mantıklı anakart. Bazı özellikleri B650 Tomahawk'ta bile yok. Çok iyi fiyatta.

Son düzenleme:
8K'ya çıkıp şu ikiliyi düşünmeden alıp geçerdim şahsen. Çıkamıyorsanız RAM'i şununla değiştirebilirsiniz.

Anakart ise 4600'e alınabilecek, hatta direkt 6K sınırında alınabilecek en mantıklı anakart. Bazı özellikleri B650 Tomahawk'ta bile yok. Çok iyi fiyatta.
Önerdiğiniz anakartı çok beğendim. çok teşekkür ederim. şimdi bunları Azerbaycana nasıl sipariş edeceğimi araştırayım)) tekrar teşekkür ederim.