ŞükrüBey

Gelişen
Aynı fiyata, aynı özellikte 1 TB SSD, Ryzen 7 5800X3D AM4 sistem var ama AM5 almak daha mantıklı. Gerçekten kararsız kaldım. Görseldeki sistemin fiyatı 66.000 TL.

IMG_0677.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel sistem, arızası yoksa al geç.
Uzun ömürlü olması için PSU ve anakart güncellemesi yapmanız yeterli olur, üzerine de Ryzen 9000 serisi iyi gider.

Yardımınız için teşekkürler hocam. İleride güncellerim ama bu şekilde sistem 3-4 sene götürür mü beni? AAA hikayeli oyunları 2K oynamak modlama ve s yapmak için.

Yardımınız için teşekkürler hocam. İleride güncellerim ama bu şekilde sistem 3-4 sene götürür mü beni? AAA hikayeli oyunları 2K oynamak modlama ve s yapmak için.
1080P - 1440P çözünürlüğünde 60 FPS götürür bir süre, en kötü yapay kare oluşturursunuz sorun olmaz.

3-4.seneye belki 2mm işlemcilerle DDR6 bile çıkar, verimlilik ve performans farkı olur, ne zaman güncelleme yaparsanız o günün durumuna göre konuşuruz.
Şimdilik PSU güncelleyip UPS almaya bakın, voltaj dalgalanmasında veya elektrik kesintisinde paranız çöpe gitmez.

Şimdilik bu sistemde SSD ömrü önemli, ordan patlamayalım. Ekran kartı, işlemci ve PSU için de test istersiniz.