Arkadaşlar öncelikle masaüstü konusuna aşırı hakim değilim. Bütçe şu anlık max attığım sistemdeki fiyat. Parçaları tek tek toplayınca sırf işlemci kutusuz, tray olursa 7000 TL uyguna geliyor ama anakart, PSU uyumluluğu falan kafamı karıştırıyor, bir sonuca ulaşmama yardım edebilir misiniz? İşlemciyi aynı fiyatta olan i7 14700KF ile değiştirmek istiyorum. Onun için illa ki B760M mi takmak zorundayım? Ekonomik önerilerinizi rica ediyorum.
Sistemi oyun için alacaksan 7800x3DDen devam iş için alacaksan da bence yine AMD'den devam etmelisin. 7800X3D gibi bir işlemciyi o soğutucunun soğutabileceğini düşünmüyorum kısa zamanda soğutucu alman iyi olur.
Sistemin linkini bırakır mısın?
Sistemi oyun için alacaksan 7800x3DDen devam iş için alacaksan da bence yine AMD'den devam etmelisin. 7800X3D gibi bir işlemciyi o soğutucunun soğutabileceğini düşünmüyorum kısa zamanda soğutucu alman iyi olur.
Eğer amacın iş render falansa NVIDIA daha doğru karar olur o yüzden düşürmeni önermem fakat oyun 1. planda olsa 9070XT düşür derdim.
Attığın sistemdeki anakarta sadece AM5 işlemciler takılabilir yani hiçbir Intel işlemci takılamaz.