Bütçe
7.000-8.000 TL

gurkank

Uzman
Selamlar. Uzun zamandır severek kullandığım Anker Q10 kulaklığımın çentikleri kırıldı. Yeni bir kulaklık arayışına girdim. CS2 oynuyorum ve sıkça müzik dinliyorum. O yüzden sadece oyun odaklı değil de müzik de dinleyebileceğim bir şey arıyorum. Razer BlackShark V2 X buldum, 2.400 TL ve beyaz. Sizce uğraşmadan alıp geçeyim mi? Bütçe konusunda güzel olsun da maksimum 7-8K olacak şekilde alabilirim.

Selam. Uzun zamandır severek kullandığım Anker Q10 kulaklığımın çentikleri kırıldı. Yeni bir kulaklık arayışına girdim. CS2 oynuyorum ve sıkça müzik dinliyorum. O yüzden sadece oyun odaklı değil de müzik de dinleyebileceğim bir şey arıyorum. Razer BlackShark V2 X buldum, 2.400 TL ve beyaz. Sizce uğraşmadan alıp geçeyim mi? Bütçe konusunda güzel olsun da maksimum 7-8k olacak şekilde alabilirim.

RGB takıntın falan yoksa bizzat kullanıyorum Razer BlackShark, gayet güzel kulaklık. Tavsiye ederim.

RGB istemiyorum kulaklık sonuçta. Hangi modelini kullanıyorsunuz? Müzik dinlerken falan da keyif veriyor mu?

BlackShark V2 X kullanıyorum her performansı gayet iyi. 7.1 özelliğini oyun için istediğin zaman kapatıp açabilirsin, müzik konusunda da müzik kulağım çok iyi olmasa da, gayet iyi bence. :)