Bütçe
7.000-8.000 TL
İnternet kafede sağlamdı orada sağlam kalmışsa dayanabilir diye düşünüyorum.

@shiedae3, hocam bir de bunu kurmak için elimde ne olması lazım? Alet olarak yani. Yanında onu da alayım da koltuk elimde aletsiz kalmayayım. Tornavidam var sadece.

Yanında alyan gelir ben Hawk Chair alınca yanında alyan seti gelmişti.

Hawk aldım aylar önce ve çok memnunum. xDrive da deneyebilirsin ama bazı kronik sorunları çıkıyor 3 yıl içinde. Güzel kıyas yapmak lazım. Hawk Fab serisinden olmalı. Eski modellerinde kronik sıkıntılar var ona dikkat etmelisin.

Hawk aldım aylar önce ve çok memnunum. xDrive da deneyebilirsin ama bazı kronik sorunları çıkıyor 3 yıl içinde. Güzel kıyas yapmak lazım. Hawk Fab serisinden olmalı. Eski modellerinde kronik sıkıntılar var ona dikkat etmelisin.
Hawk'lar benim alacağım kriterde 15 binden başlıyor. Sanırım 12 taksit yapıp ayda 1300 liraya XDrive alacağım. Normali 11800 lira ama taksitle ekleniyor hepsinin üstüne.

Hawk'lar benim alacağım kriterde 15 binden başlıyor. Sanırım 12 taksit yapıp ayda 1300 liraya xDrive alacağım. Normali 11800 lira ama taksitle ekleniyor hepsinin üstüne.

Fab serisi ile xDrive fiyat olarak aynıydı sanırım en son baktığımda. Söylemiş olduğunuz hangi Hawk? Elektronik parça olsa fiyatta kısılabilir ama hocam tüm gün bilgisayarda oturuyor ve sağlık sorunlarınız var ise 2 3 bini gözden çıkarmanızı tavsiye ederim. Bir kere olacaksa istediğiniz olsun.

Fab serisi ile xDrive fiyat olarak aynıydı sanırım en son baktığımda. Söylemiş olduğunuz hangi Hawk? Elektronik parça olsa fiyatta kısılabilir ama hocam tüm gün bilgisayarda oturuyor ve sağlık sorunlarınız var ise 2 3 bini gözden çıkarmanızı tavsiye ederim. Bir kere olacaksa istediğiniz olsun.
Hocam aşağıda attığım ürünlerde Hawk 12x1531 TL, XDrive 12x1314 TL oluyor. Yorumlardaki fotoğraflara bakarak XDrive modelinde daha rahat ederim gibi hissediyorum.

3 yıl sonra ne sorunu çıkıyor? 2. yılımdayım. Ne bekliyor beni seneye? :rofl: