Bütçe
7.000-8.000 TL
Aynı kulaklığın kablosuz versiyonunu öneririm.
Çok pahalı hocam ona o kadar veremem.

Ekipmanlar konusunda çok bir bilgim yok ancak şöyle bir şey söyleyebilirim. Zaten bir kere alıyorsunuz ondan hepsini kablosuz almanızı öneririm. Hani gecikme gibi sebeplerden genellikle kablolu alınıyor ama bence konfor çok daha önemli aklınızda kalsın :)

Teşekkür ederim bende çok bilmiyorum internette çok konuşulan ve tavsiye edilen ürünleri tercih etmeye çalıştım.

Hocam Rampage markasını pek sevmiyorum açıkçası ve genel olarak eleştirilerden dolayı uzağım iyi yorumdan çok eleştiri görüyorum hep.

Çok pahalı hocam ona o kadar veremem.

Teşekkür ederim bende çok bilmiyorum internette çok konuşulan ve tavsiye edilen ürünleri tercih etmeye çalıştım.

Hocam Rampage markasını pek sevmiyorum açıkçası ve genel olarak eleştirilerden dolayı uzağım iyi yorumdan çok eleştiri görüyorum hep.
Hocam biraz baktım ama genelde tercih edilen modellerde MChose V9 Pro var mış. İsterseniz bir ona bakabilirsiniz.

@Ssoulstealler59 hocam nedense Rampage ürünleri görünce elleri titriyor anlamadım. Neyse, önerdiğim mouse kötü değil. İçinde ki sensör ve MCU gayet sağlam. @23783 @michaelscofield hocam daha iyi yardımcı olurlar.

Ürünün kötü olmadığı ve A950 Pro'nun marka basılmış hali olduğunu ben de biliyorum. Söylediğiniz " Kalitesi ve iç bileşenleri 7K'lık mouselere yarışıyor." cümlesi komik geldi sadece. Bu bütçede aşırı iyi donanımlı ürünler varken kim fason üretim mouse a 7K para versin o beni güldürdü sadece.

Ürünün kötü olmadığı ve A950 Pro'nun marka basılmış hali olduğunu ben de biliyorum. Söylediğiniz " Kalitesi ve iç bileşenleri 7K'lık mouselere yarışıyor." cümlesi komik geldi sadece. Bu bütçede aşırı iyi donanımlı ürünler varken kim fason üretim mouse a 7K para versin o beni güldürdü sadece.
Dediğin mouse 8K, attığım mouse 1.9K. Neden attığımı anlamışsındır umarım. 7K'lık modellere yarışıyor demem sebebim A950 Pro modelinde kastediyordum, modeli aklıma gelmeyince öyle yazdım.

Bu modeli bayağı sağlam hocam. Kalitesi ve iç bileşenleri 7K'lık mouselere yarışıyor. Ön yargıyı kenara bırakarak alırdım şahsen.

Doğrudur hocam belki de ön yargılı yaklaştım haklısın ama genel olarak olumsuz yorumlar ve eleştiriler görünce hak verirsin insanın içine kurt düşüyor daha çok önerilen ürünlere kayıyorum mecburen.

Hocam biraz baktım ama genelde tercih edilen modellerde MCHOSE V9 Pro var mış. İsterseniz bir ona bakabilirsiniz.

Güzel bir modele benziyor hocam değerlendireceğim hoşuma gitti biraz baktımda.

Mouse direkt Zenith Pro, bütçesinde rakibi yok şu anda. Taksitle alırsanız daha rahat edersiniz.
Klavye olarak boyut tercihinizi bilmiyorum o yüzden W60 önereyim.
Kulaklık olarak mouseu taksitle aldığınız senaryoda peşin fiyat rahatlığınızın olmasından ötürü Cloud 3 S önerebilirim.