KS KS B Baiter Gelişen Katılım 12 Kasım 2025 Mesajlar 16 Beğeniler 6 18 Kasım 2025 #31 michaelscofield dedi: Sorun değil hocam. Klavye zaten Türkçe, sadece tuşların üstünde ki yazılar ingilizceye göre ayarlı. Genişletmek için tıkla... Yok demek istediğim sesli harfler bulunmuyor klavye üstünde o yüzden sormak istedim tecrübesizlikten öğreneyim gelmeden
michaelscofield dedi: Sorun değil hocam. Klavye zaten Türkçe, sadece tuşların üstünde ki yazılar ingilizceye göre ayarlı. Genişletmek için tıkla... Yok demek istediğim sesli harfler bulunmuyor klavye üstünde o yüzden sormak istedim tecrübesizlikten öğreneyim gelmeden
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 18 Kasım 2025 #32 Baiter dedi: Yok demek istediğim sesli harfler bulunmuyor klavye üstünde o yüzden sormak istedim tecrübesizlikten öğreneyim gelmeden Genişletmek için tıkla... Mesela siz ş harfine basmak istiyorsunuz fakat orda bir noktalama işareti var. Noktalama işareti olan tuşa bastığınızda ş yazar, umarım anlatabildim.
Baiter dedi: Yok demek istediğim sesli harfler bulunmuyor klavye üstünde o yüzden sormak istedim tecrübesizlikten öğreneyim gelmeden Genişletmek için tıkla... Mesela siz ş harfine basmak istiyorsunuz fakat orda bir noktalama işareti var. Noktalama işareti olan tuşa bastığınızda ş yazar, umarım anlatabildim.
KS KS B Baiter Gelişen Katılım 12 Kasım 2025 Mesajlar 16 Beğeniler 6 18 Kasım 2025 #33 michaelscofield dedi: Mesela siz ş harfine basmak istiyorsunuz fakat orda bir noktalama işareti var. Noktalama işareti olan tuşa bastığınızda ş yazar, umarım anlatabildim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır anladım teşekkür ederim.
michaelscofield dedi: Mesela siz ş harfine basmak istiyorsunuz fakat orda bir noktalama işareti var. Noktalama işareti olan tuşa bastığınızda ş yazar, umarım anlatabildim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır anladım teşekkür ederim.