Bütçem 7.000 TL ile 8.500 TL arası. Exvega Hawk xDrive XPrime markalarına baktım ama hangisi iyidir, sağlamdır bilmiyorum. Benim için önemli olan sağlam olması. Çünkü kullandığım koltuk kol kısımlarından koptu ve koltuğun süngerini parçaladı, arkaya kesinlikle yaslanamıyorum.
Ekstra kolçaklarının geleceği yükseklik en az 76-77 cm olması lazım, masaya denk gelmesi için. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
Bütçeniz ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak size 7.000 TL ile 8.500 TL arasında iki adet oyuncu koltuğu önerisi sunuyorum.
1. Exvega Hawk
-
Açıklama: Dayanıklı paslanmaz çelik çerçeve ile üretilmiştir. Mükemmel malzeme kalitesi ve konfor sunar.
-
Kolçak Yüksekliği: Ayarlanabilir, ekstra kolçaklarla birlikte yükseklik ayarı yapılabilmektedir.
-
Konfor: Yüksek yoğunluklu sünger kullanımı, uzun süreli oturumlarda rahatlık sağlar.
2. xDrive
-
Açıklama: Ergonomik tasarımı sayesinde uzun oturumlar için idealdir. Yüksek kaliteli yapısı ile güven verir.
-
Kolçak Yüksekliği: Yükseklik ayarlanabilir kolçaklarla desteklenmiştir.
-
Konfor: Hafızalı sünger, oturum boyunca destek sunar ve kalitesini artırır.
Karşılaştırma Adımları:
Sağlamlık Kontrolü:
Her iki koltuğun çerçeve malzemesi ve garantisini inceleyin.
Kullanıcı yorumlarını okuyin; özellikle uzun süreli kullanım hakkında tavsiyeler arayın.
Kolçak Yüksekliği:
Ayarlanabilir özelliklerini test edin, özellikle masaya denk gelmesi açısından.
Konfor Deneyimi:
Mağazada oturup deneyin veya mümkünse deneme süresi sunan satıcıdan alışveriş yapın.
Umarım bu öneriler, doğru koltuğu seçmenize yardımcı olur! Eğer daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa lütfen belirtin.