• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

7.000 TL bütçede Simgot EM6L'den daha iyi IEM kulaklık önerisi

Bütçe
8.000 TL
12.000 çok sorun değil gibi ancak oyunda da çok kullanıyorum müzikte de.
S12 Ultra bu kullanimda daha iyi. Yalniz attigim FiiO'nun ses sahnesi daha genis. S12 Ultra ise uzun kullanim seanslari icin ve imaging konusunda (yani ses kasarken) S12 Ultra daha ustundur. IEM'ler genel olarak ozellikle oyun performansinda daha onde.

Alacağın bir IEM veya stüdyoya göre çok şey kaybedersin. Verdiğin paraya hiç değmez ses anlamında.

Bir yandan da kablodan bıktım ama ses kalitesinden kayıp sıkıntı. Tabii bass kazanımı oluıyor her türlü eksi G Pro X'im bile EM6L'den daha iyiydi bass olarak. 6000'e çözülebiliyor sanırım kulak üstü kablosuz.

Cloud 3S var 6.000 TL'ye. Çözülebilir denebilir yani. Zaten çok iyi bir IEM'in var, kablosuz da alabilirsin bıktıysan.

Cloud 3S var 6.000 TL'ye. Çözülebilir denebilir yani. Zaten çok iyi bir IEM'in var, kablosuz da alabilirsin bıktıysan.

Elimdekinin üstüne 4000 ekleyebilirim ancak sıfırdan 6000 çıkartabileceğimi sanmıyorum. Rog Pelta'mı daha iyi Cloud 3S'mi? İkisi de G Pro X'ten iyi midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…