7.000 TL bütçeyle 27" 1ms monitör önerisi

Bütçe
6.000-7.000 TL

Tamam sen 8 GB VRAM ile 4K da 30 FPS oynamaya devam et aynen çok yeterli hatta 1 GB VRAM bile yeterli öyle değil mi? hiçbir bilgin yok FG nasıl vram tüketmiyor ? bilgin yoksa mesaj atma.

Dün forumda bir arkadaşımızın sorduğu Philips Evnia var, şuanda fiyatı oldukça uygun ve bütçenize uygun. Bir bakin derim;

Katılıyorum, 8GB VRAM 2k için bir süre daha yeterli. Ama sistem belleği 32 olmalı, 16 artık yetmemeye başladı.

Sitem belleği 32.

4070 ile 4k oyun oynayanda tanıyorum forumda.
@ShadowLegion yanlış hatırlamıyorsam sizdiniz efenim.
Evet hocam, Hogwards Legacy, Expedition 33 bitirdim. Şuanda da ultra ayarlar Dlss 4 P + FG ile oynuyorum. Bu da anlık fotoğraf XG27UCDMG 4k monitörden. 7.7 gb VRAM tüketimi var. Ray tracing 5080'i bile patlatıyor rt ve pt ile oynamak için 5090 lazım.

4070 ile full lumenli oyunları sıkıntısız oynadım. Epic ayarlarda. Vram 10.5 gb'ı geçmedi.

Arkadaşlar benim hangi monitörü alacağım konusunda karar kılmadık hala yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar benim hangi monitörü alacağım konusunda karar kılmadık hala yardımcı olur musunuz?
Attığım mınitörlerden birini alın geçin.
H27T22C, 2k olması sebebiyle öne çıkıyor.

Olurda ilerde ekran kartını değiştirecek olursanız 2k daha iyi bir seçim olmuş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…