7.000 TL civarına telefon tavsiyesi

Bütçe
7.000 TL
A16 biraz daha iyi ve güncel. Eğer port ROM atabilirseniz Note 10 Lite'ye o zaman Note 10 Lite. Aslında S10 bulup One UI 7 ROM'da atabilirsiniz.

Bilmeyen bir kişi ROM atmamalı. Telefonu bozmaya kadar gider süreç.

Hocam 6/128'den bahsediyorsunuz değil mi, biraz araştırdım.
7500 TL A16 6/128
Redmi 14C 8/256 6000 TL.
Samsung Note 10 Lite 7000 TL hangisi önerirsiniz.

Al A16'yı.

Redmi 14C yazılımdan önermem sana dostum. HyperOS ağır bir yazılım ve belli bir süreden sonra telefon ağırlaşacaktır. 6 GB A16 bulmuşsun, alabilirsin. Bende babama 6 GB A16 aldım akıyor. Güncellemeleride yapabilirsin. One UI 7 ile çok iyi olmuş.

Bir de Redmi 14C ile arasındaki 1500 TL'ye değer mi Redmi 14C alsam yeterli olmaz mı?

Bir de Redmi 14C ile arasındaki 1500 TL'ye değer mi Redmi 14C alsam yeterli olmaz mı?

Yani sana söyledim, yazılımdan dolayı üzülürsün."keşke iPhone ile devam etseydim" dersin başını ağrıtır. Ama bunları bilerek alacaksan al. A16 her açıdan daha iyi olur.

Yani sana söyledim, yazılımdan dolayı üzülürsün."keşke iPhone ile devam etseydim" dersin başını ağrıtır. Ama bunları bilerek alacaksan al. A16 her açıdan daha iyi olur.

Hocam 14C yazılım hariç batarya kamera vb şeylerde çok üzermi mesela oyun oynatır mı?

Çünkü bulduğum A16 6/128 satılmış biraz daha araştırıp bulmaya çalışıcameğer bulamazsam 4/128 A16 mı 14C mi?

Hocam 14C yazılım hariç batarya kamera vb şeylerde çok üzermi mesela oyun oynatır mı?
Oyun ortalama olarak aynı şey A16 için de geçerli. A16 almanız daha iyi.

Çünkü bulduğum A16 6/128 satılmış biraz daha araştırıp bulmaya çalışıcameğer bulamazsam 4/128 A16 mı 14C mi?
4GB çok uzun ömürlü değil.

6GB Ram’in düşmesini de bekleyebilirsiniz.

Bilmeyen bir kişi ROM atmamalı. Telefonu bozmaya kadar gider süreç.

Al A16'yı.
Hocam zaten Port rom atabilirseniz dedim.

Oyun ortalama olarak aynı şey A16 için de geçerli. A16 almanız daha iyi.

4 GB çok uzun ömürlü değil.

6 GB RAM'in düşmesini de bekleyebilirsiniz.

Olabilir hocam önerileriniz için çok teşekkür ediyorum. 6 GB A16 alsam uzun ömürlü olur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…