Bütçe
7.000 TL
@Aakons hocam tekrar rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın telefon araştırırken mi 10t ye denk geldim fiyatı 7000 TL kâğıt üzerinde bana iyi geldi sizce alınır mı? Maalesef A16 yu hiçbir yerde bulamadım.

@Aakons hocam tekrar rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın telefon araştırırken mi 10t ye denk geldim fiyatı 7000 TL kâğıt üzerinde bana iyi geldi sizce alınır mı? Maalesef A16 yu hiçbir yerde bulamadım.

Mi 10t eski bir telefon. Yani tekrardan dediğim gibi olmazsa en kötü biraz daha biriktir internetten 6 GB A16 al.

Hocam o zaman A16'dan başka seçenek yok değil mi?

Mi 10t 2/3sene idare eder mi hocam işlemcisi iyi değil mi?

Sıfırda yok. İkinci elde daha iyi seçenekler bulmaya çalış mi 10t cidden eski. Ekran dışında iyi bir donanımı olsa da yazılım olarak 2 sene idare eder mi bilmiyorum. MIUI bir de HyperOS kadar iyi değil. Samsung s serisi bulmaya çalış.

Sıfırda yok. İkinci elde daha iyi seçenekler bulmaya çalış mi 10t cidden eski. Ekran dışında iyi bir donanımı olsa da yazılım olarak 2 sene idare eder mi bilmiyorum. MIUI bir de HyperOS kadar iyi değil. Samsung s serisi bulmaya çalış.

İkinci el bakıyorum hocam baktığım A16 larda ikinci el zaten fakat yaşadığım şehirde 6 GB A16 sıfırından pahalı ikinci el biraz da araştırayım o zaman sizi rahatsız ettiysem kusura bakmayın.

İkinci el bakıyorum hocam baktığım A16 larda ikinci el zaten fakat yaşadığım şehirde 6 GB A16 sıfırından pahalı ikinci el biraz da araştırayım o zaman sizi rahatsız ettiysem kusura bakmayın.

Asla rahatsız etmediniz istediğiniz zaman yazın foruma girdiğimde yazarım mutlaka :).eğer mi 10t yazılım olarak üzmezse (kullan biraz) belki 1-2 sene götürebilir. Hatta telefoncudan ROM attırırsan daha uzun süre kullanabilirsin.

Asla rahatsız etmediniz istediğiniz zaman yazın foruma girdiğimde yazarım mutlaka :).eğer mi 10t yazılım olarak üzmezse (kullan biraz) belki 1-2 sene götürebilir. Hatta telefoncudan ROM attırırsan daha uzun süre kullanabilirsin.

Hocam yazılım olarak üzmez diye düşünüyorum SE 2020 almadan önce birkaç sene resmi 10S kullanmıştım ondan memnumdum hiçbir sıkıntısı yoktu 10 s ile 10tnin yazılımları aynı değil mi?

Hocam yazılım olarak üzmez diye düşünüyorum SE 2020 almadan önce birkaç sene Redmi 10S kullanmıştım ondan memnumdum hiçbir sıkıntısı yoktu 10 s ile 10tnin yazılımları aynı değil mi?

İkisi de MIUI kullanıyor büyük ihtimalle ama mi yazılımları daha iyidir.

SE 2'den sifir bir Android telefona gecmeyin bence, ikinci elde rahat eski amiral gemileri bulunur. S21'in server kayitlilarini ben Adana'da 8 civarina buluyorum, biraz arastirirsaniz S20 FE falan bulabilirsiniz Turkiye cihazi 6.5-7 bandina.

SE 2 cok guclu ve hizli bir telefon ben de kullandim. Bataryasi ve bence de iOS deneyimi o telefonda cok sikici olsa da amiral gemisi islemcili bir telefondan A16 gibi bir giris segmente gecmek kanser eder.

S10 serilerini de alabilirsiniz bulabilirseniz, GMS'le cok kanser olmayacaksaniz ki bence olunmuyor Huawei P40 da bakabilirsiniz, su an kullaniyorum. 4K'ya almistim ben 5-6K'ya vardir belki.

Mi 10T alinabilir, kendin demissin. 865 var SoC olarak, gayet guzel bir islemci. S20 FE de bak.