7.000 TL civarına telefon tavsiyesi

Bütçe
7.000 TL

Hocam SE 2020'den hangi telefona geçersem geçeyim sevinirim S20 FE maalesef ki İzmir de doğru düzgün sağlam yok o yüzden mi 10t yi buldum 144 Hz ve SD865 olması bayağı hoşuma gitti.

Hocam SE 2020'den hangi telefona geçersem geçeyim sevinirim S20 FE maalesef ki İzmir de doğru düzgün sağlam yok o yüzden mi 10t yi buldum 144 Hz ve SD865 olması bayağı hoşuma gitti.
Mi 10T alinir hocam, iyice bakin sagina soluna gayet iyi telefon biraz da pazarlikla kapatirsiniz.

Hangi telefona gecersem sevinirim diye dusunmeyin zira giris segment Android'ler cidden cok yavas ve bir video acacakken bile donup kasmasi adami deli ediyor.

A16'yı kullanma fırsatım oldu pek hoşuma gitmedi o yüzden A16'dan vazgeçtim dediğiniz gibi eski amiral gemisi cihaz bakıyorum.

O zaman MI10t daha iyi cihaz bulamazsam MI10t alacağım.

Yani S20 FE, S21 yurt dışı daha iyi olur şahsen mi 10tden. A16 6 GB modeli kanser edecek kadar kötü değil. Ama SE 2020'den geçmezdim.

Yani S20 FE, S21 yurt dışı daha iyi olur şahsen mi 10tden. A16 6 GB modeli kanser edecek kadar kötü değil. Ama SE 2020'den geçmezdim.

Hocam bende vazgeçtim zaten A16 bir yakınımda vardı bir deneyeyim dedim aşırı fark var 2. el S20 FE mi 10t falan bakacağım.

S21 bende baktım fakat hepsi sorunlu cihaz satıyorlar yoksa düşünmeden onu alırdım S20 FE en ucuz 8K mi 10t ise 6500 TL'ye veriyor MI10t daha iyi geliyor.

A16 giriş segment zaten. Günlük kullanımda sorun yaratmıyor sadece. Onun dısında amiral gemileriyle kıyaslanamaz. S20 FE bence daha iyi olur. Ama siz bilirsiniz tabii. Pazarlıkla vs alınabilinir aslında S20 FE.
Yani pazarlık vs yapamazsanız mi 10t alın.

Merhaba hocam Allah nasip ederse bugün telefonu almaya gideceğim alacağım telefoncu 6/128 GB A16 olduğunu söyledi 4 GB olanı test etmiştim pek hoşuma gitmemişti 6 olanı nasıl bilmiyorum sizce MI10t 6 GB A16 mı arada sırada oyun oynanacak ve 2/3 sene götürmesi gerekli. İkisi arasından hangisini önerirsiniz.

A16 4GB ile 6GB arasında kesinlikle fark var. Mi 10T güncellik açısından kötü ama güzel. Eğer ROM atabilicekseniz ve bu işte deneyimliyseniz Mi 10T değilseniz A16 alabilirsiniz.

A16 4 GB ile 6 GB arasında kesinlikle fark var. Mi 10t güncellik açısından kötü ama güzel. Eğer ROM atabilecekseniz ve bu işte deneyimliyseniz mi 10t değilseniz A16 alabilirsiniz.

Hocam aslında güncellik pek de önemli değil mi 10t Google YouTube kaldırsa yeterli.rom konusunda deneyimli değilim maalesef hocam.

Mi 10t 144 Hz SD865 RAM gibi artı özellikleri çok o yüzden hoşuma gitti ama güncellik kafamı karıştırıyor.

O ekranın IPS LCD olduğunu söylemek isterim. Yani oyun oynamayacaksan günlük kullanımda 6 GB A16 yeterli olur. Ama oyun vs oynayacaksan mi 10t daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…