Bütçe
7.000

montyxss

Uzman
Selam, Wireless kulaklığa geçmek için Logitech G PRO X 7.1'imi satıp Arctis Nova 5 Wireless aldım. Fakat tam bir hayal kırıklığı oldu. Sesi çok boğuk veriyordu ve EQ ayarı yapınca sesin kalitesi inanılmaz düşüyordu ben de iade ettim. Fakat şimdi hangi kulaklığı alsam bilemiyorum. HyperX tarafında Kingston'dan HP'ye geçince kalite inanılmaz düştü diyen var. Nova 7 alayım dedim Nova 5'ten farkı yok diyorlar. ASUS ROG Pelta'ya baktım biri iyi biri kötü diyor. Kafam bu konuda çok karışık. Kullandığınız veya bildiğiniz bu bütçede hangi kulaklığı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben SteelSeries Arctis 7+ kullanıyorum. Önce hiç beğenmemiştim ama EQ ayarını yaptıktan sonra süper bir şey oldu. Şarj süresi, verilere göre çok uzun görünmüyor ama en son ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum gerçekten. Ki az da oynamam, bilgisayarı full CS oynarım. Çok memnun kaldım. Nova bence çok rahat değil, Arctis çok daha iyi.

Dediklerimi gözden geçirmelisin.

Ben SteelSeries Arctis 7+ kullanıyorum. Önce hiç beğenmemiştim ama EQ ayarını yaptıktan sonra süper bir şey oldu. Şarj süresi, verilere göre çok uzun görünmüyor ama en son ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum gerçekten. Ki az da oynamam, bilgisayarı full CS oynarım. Çok memnun kaldım. Nova bence çok rahat değil, Arctis çok daha iyi.

Dediklerimi gözden geçirmelisin.
Ses kasma ve müzik dinleme konusunda nasıl hocam? Nova 5 almadan önce 7+ alcaktım fakat soğuttular.