Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.844 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.223 2 Nisan 2025 #11 montyxss dedi: Ses kasma ve müzik dinleme konusunda nasıl hocam? Nova 5 almadan önce 7+ alacaktım fakat soğuttular. Genişletmek için tıkla... Açıkçası paramı doğru kullandığım tek ürün. CS'de çok iyi ses kasıyorum ve müzik'de performansı iyi. Sorun varsa sorabilirsin.
montyxss dedi: Ses kasma ve müzik dinleme konusunda nasıl hocam? Nova 5 almadan önce 7+ alacaktım fakat soğuttular. Genişletmek için tıkla... Açıkçası paramı doğru kullandığım tek ürün. CS'de çok iyi ses kasıyorum ve müzik'de performansı iyi. Sorun varsa sorabilirsin.
KS KS montyxss Uzman Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 161 Çözümler 1 Beğeniler 34 2 Nisan 2025 #12 Hans dedi: Açıkçası paramı doğru kullandığım tek ürün. CS'de çok iyi ses kasıyorum ve müzik'de performansı iyi. Sorun varsa sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam 7P+ almayı düşünüyorum, aralarında fiyatına değer bir fark yok galiba. En kötü iade ederim.
Hans dedi: Açıkçası paramı doğru kullandığım tek ürün. CS'de çok iyi ses kasıyorum ve müzik'de performansı iyi. Sorun varsa sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam 7P+ almayı düşünüyorum, aralarında fiyatına değer bir fark yok galiba. En kötü iade ederim.
Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.844 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.223 2 Nisan 2025 #13 montyxss dedi: Hocam 7p+ almayı düşünüyorum, aralarında fiyatına değer bir fark yok galiba. En kötü iade ederim. Genişletmek için tıkla... Tamamen satış stratejisi. Alabilirsin.
montyxss dedi: Hocam 7p+ almayı düşünüyorum, aralarında fiyatına değer bir fark yok galiba. En kötü iade ederim. Genişletmek için tıkla... Tamamen satış stratejisi. Alabilirsin.