Bütçe
7.000 TL
Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar.

Arkadaşım için monitör tavsiyesi rica edecektim sizden. Genelde FIFA oynar kendisi. Görüntü kalitesi güzel bir monitör arıyoruz kendisine. YouTube, film, dizi işleri için kullanacak. Ağırlıklı olarak gündelik kullanıyor kendisi. Bilgisayarında ekran kartı olarak RX 6700XT kullanmakta.

Bana 1-2 tane model attı ama yine de fiyatına göre iyi bir model almak istiyoruz. Kendisi benden haber bekliyor monitör almak için. Sizlere danışmadan almak istemedik. Özellikle 27 inç istiyor ebat olarak.

Bana attığı örnek monitör linkleri;

@LH44
@BerkayZ87
@michaelscofield

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar.

Arkadaşım için monitör tavsiyesi rica edecektim sizden. Genelde FIFA oynar kendisi. Görüntü kalitesi güzel bir monitör arıyoruz kendisine. YouTube, film, dizi işleri için kullanacak. Ağırlıklı olarak gündelik kullanıyor kendisi. Bilgisayarında ekran kartı olarak RX 6700XT kullanmakta.

Bana 1-2 tane model attı ama yine de fiyatına göre iyi bir model almak istiyoruz. Kendisi benden haber bekliyor monitör almak için. Sizlere danışmadan almak istemedik. Özellikle 27 inç istiyor ebat olarak.

Bana attığı örnek monitör linkleri;

@LH44
@BerkayZ87
@michaelscofield
Bütçe 7.000TL iken en mantıklı seçenek H27T22C.

Biliyorum hocam sıkça öneriliyor bu model, haklısın. Attım link kendisine.

Bütçe 7.000TL iken en mantıklı seçenek H27T22C.

Bu ekran kartı ile nasıl olur? 2K için ideal mi sence bu monitör? Full HD istiyordu çünkü.

1080p ultra oynamaktansa 2K mid-high oynamak daha mantikli. Oyunlarin grafik altyapisi artik cok iyi oldugu icin neredeyse hicbir ayari yukseltmesen bile rahatsiz etmeyecek bir goruntu kalitesi elde edebiliyorsun ama keskinlik direkt etki ediyor. Bu yuzden keskinligi her zaman yuksek tutmak icin butce dahilinde olabildigince yuksek cozunurluklu monitor almak idealdir. H27T22C alinabilir.

1080p Ultra oynamaktansa 2K mid-high oynamak daha mantikli. Oyunlarin grafik altyapisi artik cok iyi oldugu icin neredeyse hiçbir ayari yukseltmesen bile rahatsiz etmeyecek bir goruntu kalitesi elde edebiliyorsun ama keskinlik direkt etki ediyor. Bu yuzden keskinligi her zaman yuksek tutmak icin bütçe dahilinde olabildigince yuksek cozunurluklu monitor almak idealdir. H27t22C alinabilir.

4060 Ti ile bu monitör nasıl olur acaba genelde MMORPG LoL BF6 vs oynuyorum şu an indirimlerde başladı ama çok kararsızım bende 1080p 2K arasında VRAM'da çok sıkıntı yaşar mıyım?

1080p ultra oynamaktansa 2K mid-high oynamak daha mantikli. Oyunlarin grafik altyapisi artik cok iyi oldugu icin neredeyse hicbir ayari yukseltmesen bile rahatsiz etmeyecek bir goruntu kalitesi elde edebiliyorsun ama keskinlik direkt etki ediyor. Bu yuzden keskinligi her zaman yuksek tutmak icin butce dahilinde olabildigince yuksek cozunurluklu monitor almak idealdir. H27T22C alinabilir.

Teşekkür ettim. WhatsApp üzerinden yorumunu kendisine bizzat attım. Oda çok beğendi. :) @BerkayZ87

Senin yorumunu da attım kendisine. :cool: @LH44

Bir aksilik olmazsa KTC modelini bugün veya yarın alacak kendisi.

Ekran görüntüsü 2025-11-01 132755.webp

Ekran görüntüsü 2025-11-01 132925.webp