1790800067701.webp

Tamamen rastgele bulduğum bir ilan, kişiyle kurumla hiçbir alakam yok, örnek olması adına atıyorum.
Biraz da pazarlık yapar şöyle bir şey alır keyfime bakarım. Yukarıdaki arkadaşın önerdiği S25'ten de 2 tane verseler şunla değişmem mesela -şahsen-

NOT: Fatura çok önemli, ne alıyorsan al bu telefonun yanında faturasını da teslim al, 2. el satış sözleşmesi de oluştur bir tane. Hatta istersen bende olacaktı yaz atarım.

İçi açılmamış ve ek bir problemi olmayan bir tanesini al. Kasasında ufak tefek çizikler var ise önemseme fazla titanyum zaten kolay kolay kasası rezil olmaz. Bataryası ölü olacaktır, onu da sen değiştirtebilirsin, içinin daha önce açılmadığını bileceğin için kafan rahat olur. Sadece özellik değil sağlamlık ve ömür açısından da Pro daha üstün. Bu iki model hiçbir koşulda tartışması dahi yapılacak modeller değil hocam 15 Pro çok net ve tek cevaptır. 16 bile desen yine 15 Pro olur cevap. Düz model olarak 17 demediğin sürece bu klasmanda rakibi olmayacak.

Aslında hadi diyelim bataryası da ölü olsun, idare ederim birkaç ay. Temiz ve her şeyi sağlam olduğundan nasıl emin olabilirim veya test edebilirim? Önerileceğiniz konu varsa atabilirseniz, çok makbule geçmiş olursunuz.

Eki Görüntüle 282822

Tamamen rastgele bulduğum bir ilan, kişiyle kurumla hiçbir alakam yok, örnek olması adına atıyorum.
Biraz da pazarlık yapar şöyle bir şey alır keyfime bakarım. Yukarıdaki arkadaşın önerdiği S25'ten de 2 tane verseler şunla değişmem mesela -şahsen-
Hocam ben maalesef Kırklareli'deyim, trakya tarafındayım ve açıkcası ilanların yarısı YD, TR cihazlar ise fiyatlar çok.

O zaman senin yerinde olsam bulunduğun ilde isim yapmış telefonculardan temiz bir Pro'ya da Max bakardım.

İstanbul'da isen kafanın ağrımayacağı ve alırken tereddüt etmeyeceğin dükkan isimleri verebilirim.

Değilim maalesef, trakya tarafındayım.

Aslında hadi diyelim bataryası da ölü olsun, idare ederim birkaç ay. Temiz ve her şeyi sağlam olduğundan nasıl emin olabilirim veya test edebilirim? Önerileceğiniz konu varsa atabilirseniz, çok makbule geçmiş olursunuz.

Hocam ben maalesef Kırklareli'deyim, trakya tarafındayım ve açıkcası ilanların yarısı YD, TR cihazlar ise fiyatlar çok.

Değilim maalesef, trakya tarafındayım.
Böyle bir cihaz alacaksan aldığın yer ve alacağın kişi önemlidir, iphone yedek parça mevzusunda içini açmadan birşey demek zor bilirsin.

İstanbula uğrarım bi kadıköyde simit yer çay içerim ve iphone alıp giderim dersen. Çarşı iletişim ve hakan iletişim benim alışveriş deneyimime göre aşırı iyidir, birçok cihaz aldım ve sattım.

Hocam Kırklareli İstanbul'a uzak değil ben yerinde olsam günübirlik kalkar giderim yani nedir ki?
Hem turlarsın biraz gezi olur hem telefon işini halledersin.

Büyütecek çok bir şey yok sen donanımını kontrol edeceksin zaten, kamerası, hoparlörü, araması, açar kapatırsın, bir internete girersin, hattını takarsın, imei'sine bakarsın, kasasına bakarsın. Faturasını MUTLAKA alırsın ve son olarak en önemlisi adam yanındayken sıfırlar ve adamın icloud'undan kaldırırsın. Sonrasında satış sözleşmesi yaparsınız 2 nüsha, biri sende biri satıcıda kalacak şekilde.

Hocam Kırklareli İstanbul'a uzak değil ben yerinde olsam günübirlik kalkar giderim yani nedir ki?
Hem turlarsın biraz gezi olur hem telefon işini halledersin.

Büyütecek çok bir şey yok sen donanımını kontrol edeceksin zaten, kamerası, hoparlörü, araması, açar kapatırsın, bir internete girersin, hattını takarsın, imei'sine bakarsın, kasasına bakarsın. Faturasını MUTLAKA alırsın ve son olarak en önemlisi adam yanındayken sıfırlar ve adamın icloud'undan kaldırırsın. Sonrasında satış sözleşmesi yaparsınız 2 nüsha, biri sende biri satıcıda kalacak şekilde.
Güzel yere değinmişsin, fatura ve sözleşme yapılıyor bu dediğim iki dükkanda.

Sonuçta para veriliyor, bu paranın kayıt dışı olmasının da önüne geçiliyor.

Güzel yere değinmişsin, fatura ve sözleşme yapılıyor bu dediğim iki dükkanda.

Sonuçta para veriliyor, bu paranın kayıt dışı olmasının da önüne geçiliyor.
Tabiiki öyle, bir de biraz afaki bir durum olacak ancak atıyorum, o telefon sen almadan önce terör eylemlerinde kullanıldı ve takip edildi, bir gelecekler telefon sende, ayıkla pirincin taşını. Her açıdan hem alıcı hem de satıcıyı korur muhakkak yapılmalı bu mouse klavye gibi bir şey değil.

Tabii ki öyle, bir de biraz afaki bir durum olacak ancak atıyorum, o telefon sen almadan önce terör eylemlerinde kullanıldı ve takip edildi, bir gelecekler telefon sende, ayıkla pirincin taşını. Her açıdan hem alıcı hem de satıcıyı korur muhakkak yapılmalı bu mouse klavye gibi bir şey değil.

Mesela ben cihaz satarken kimlik fotokopisi IMEI ve gerekli bilgileri ve imzamı alıp BTK'ya iletiyorlar.

Mahalle arası bir yerden cihaz almak sorun almak gibi bir şey.

2. el aslında çok mantıklı ama yerine göre, işini iyi yapan her yerden her şeyi 2.el alırım 😁

Mesela ben cihaz satarken kimlik fotokopisi IMEI ve gerekli bilgileri ve imzamı alıp BTK'ya iletiyorlar.

Mahalle arası bir yerden cihaz almak sorun almak gibi bir şey.

2. el aslında çok mantıklı ama yerine göre, işini iyi yapan her yerden her şeyi 2.el alırım 😁
Mantıklı iş yapıyormuş, en son bir 10 sene önce almışımdır sanırım 2. el telefon ben ta o zaman bu dediğim gibi sözleşme yapıyordum, hatta merak ettim eski yedeklerime baktım buldum bak direkt şu belge benim yazdığım ve kullandığım.

1790801767342.webp