7.000 TL'ye ikinci el Lenovo Legion R27QE monitör alınır mı?

emretrkkl

Çalışkan
Merhaba, iyi sosyaller.

İkinci el olarak daha 1.5 yıl garantisi bulunan sorunsuz bir Lenovo Legion R27QE var, kendi arkadaşım satıyor 7.000TL gibi bir fiyata.

Monitör nasıldır acaba, alınır mı? Fikirlerinizi merak ediyorum.

Sistem:
  • R5 5600
  • RTX 4060 Ti
  • 16 GB RAM
Genelde şu an için LoL, BF6 ve online MMORPG oyunlar oynuyorum.

Teşekkürler.

Aktif olarak sahibiyim ben de. Çok memnunum. Akakçe'den fiyatına bakayım dedim, 14.000-25.000 TL arası gözüküyor Şaka galiba.

8.300'e aldım daha yeni Teknosa'dan 1 2 ay oldu olmadı. Ölü pikselle geldi değişim sağladım yenisiyle bayağı mutluyum öneririm monitörü çok sağlam monitör.

Peki bu saydığım oyunları bu sistem ile oynarken 2K çözünürlükte bir sıkıntı yaşar mıyım darboğaz vs. ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu saydığım oyunları bu sistem ile oynarken 2K çözünürlükte bir sıkıntı yaşar mıyım darboğaz vs. ?

2K sana fazla gibime geldi bilemiyorum ben 4070s kullanıyorum tamı tamına yetiyor gibi hissettiriyor.

2K sana fazla gibime geldi bilemiyorum ben 4070s kullanıyorum tamı tamına yetiyor gibi hissettiriyor.

Anlıyorum ben de çok ağır oyunlar oynamadığım için yeterli gelir mi diye düşünmüştüm. %90 Lost Ark geri kalan vakitlerde de BF6 falan, üzdü bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…