Yenilenmis ise önceki sahiplerinden ölü fiyata alınıp, örnek olarak pil sağlığı düşükse kalitesiz yan sanayi bataryanın takıldığı, bazen de başka sorunların olduğu ama verilen belgede o sorunun yazmadığı için yapılmadığı bir tür 2.el cihazı taksitli satma yöntemi. Tabii her cihaz kötü çıkmıyor ama sorunlu çıkma ihtimali çok yüksek ve genelde kalitesiz yan sanayi parçalarla değişimi yapılıyor. Temiz 2.el almak çok daha mantıklı.
EasyCep, Getmobil gibi markalar satıyor ama yenilenmisi çoğunlukla önermiyorum.
1821(bin sekiz yüz yirmi bir) mAh 7 saatlik ekran süresi veriyor?
Hocam iOS zaten tasarruflu ayrıca ekran çözünürlüğüne düşük SE de. Oyun oynamıyorsan sosyal medyada takılıyorsan 7 video izliyorsan aralıksız 5 oyun oynuyorsan 2 saatte biter bir batarya.
hepsiburadadan almıştım 2. Elden her türlü daha iyidir. Bir keresinde tatsız bir iCloud meselesi yaşadım. 2. El iPhonelere soğuğum. Hem en azından hangi parçanın değiştiğinide kağıtta yazıyorlar.
Yarın bi telefonculara bakacağım sonrasında aklımda bir şeyler oluşur umarım. Gönlüm Iphone SE 2'den yana boyutu dolayısıyla ama pil süresi azmış araştırdığıma göre.
Hocam iOS zaten tasarruflu ayrıca ekran çözünürlüğüne düşük SE de. Oyun oynamıyorsan sosyal medyada takılıyorsan 7 video izliyorsan aralıksız 5 oyun oynuyorsan 2 saatte biter bir batarya.
Hepsiburada'dan almıştım 2. elden her türlü daha iyidir. Bir keresinde tatsız bir iCloud meselesi yaşadım. 2. el iPhonelere soğuğum. Hem en azından hangi parçanın değiştiğini de kağıtta yazıyorlar.
Yine de SE 2 yerine XS alması yönündeyim.
Yani 2.el telefon alırken iyice kontrol edeceksin. Yenilenmis telefon alırsan sana belge veriyorlar ama hangi parçanın değiştiğini (yersen) yazıyorlar. Güvenmiyorum o belgede yazılanları. Devletinde kontrol ettiği yok. Artık telefonlar içinde ekspertiz lazım
Yine de SE 2 yerine XS alması yönündeyim.
Yani 2.el telefon alırken iyice kontrol edeceksin. Yenilenmis telefon alırsan sana belge veriyorlar ama hangi parçanın değiştiğini (yersen) yazıyorlar. Güvenmiyorum o belgede yazılanları. Devletinde kontrol ettiği yok. Artık telefonlar içinde ekspertiz lazım
Devlet meselesine katılıyorum ama bana gelen telefonda yazmışlar açık açık batarya ve kasa değişti diye. Ekran değişseydi True Tone çalışmazdı denedim çalışıyordu. Portre modu falanda sorunsuzdu kameradan yana sıkıntımda yoktu şebeke zaten iyi çekiyordu. Home tuşu ve taptic enginede sağlamdı. Bu benim için yetiyor. XS güncelliğini yitirdiğinden önermiyorum. Hem arkadaşın galiba benim gibi küçük telefon fetişi var. Onun için daha iyi olur gibi. iOS 26 geldiğinde kullanamamak üzer bence adamı.
Devlet meselesine katılıyorum ama bana gelen telefonda yazmışlar açık açık batarya ve kasa değişti diye. Ekran değişseydi True Tone çalışmazdı denedim çalışıyordu. Portre modu falanda sorunsuzdu kameradan yana sıkıntımda yoktu şebeke zaten iyi çekiyordu. Home tuşu ve taptic Engine'de sağlamdı. Bu benim için yetiyor. XS güncelliğini yitirdiğinden önermiyorum. Hem arkadaşın galiba benim gibi küçük telefon fetişi var. Onun için daha iyi olur gibi. iOS 26 geldiğinde kullanamamak üzer bence adamı.
Telefoncudan alacaksa iCloud sorunu yaşamaz gibi onlar sıfırlıyor genelde. Bu arada iOS 26 gelince yüksek ihtimal batarya 4 saate biter çok canlı efektli bir işletim sistemi yapmışlar adamlar SE nin bataryası biraz sıkıntıya girebilir gibi onu söyleyeyim.
Bu şans işine bende katılıyorum. İlk aldığımda ödüm patlıyordu bozulursa diye internet yorumları çok negatif çünkü.
Telefoncudan alacaksa iCloud sorunu yaşamaz gibi onlar sıfırlıyor genelde. Bu arada iOS 26 gelince yüksek ihtimal batarya 4 saate biter çok canlı efektli bir işletim sistemi yapmışlar adamlar SE nin bataryası biraz sıkıntıya girebilir gibi onu söyleyeyim.
Bu şans işine bende katılıyorum. İlk aldığımda ödüm patlıyordu bozulursa diye internet yorumları çok negatif çünkü.
Bu soruya cevap vereyim. Hicbir sey olmaz. Apple, eski telefonlara getirdigi her yeni guncellemede batarya omrunu azaltiyor cihazlarin. 26, isim degisikligi ve cam efekti disinda buyuk ozellikler sunmuyor.
Bir şey olmaz. Sürüm desteği sıkıntılı garageband gibi müzik uygulamalarını kullanamazsın o kadar. iOS 18 5 yıl daha temel uygulamaları destekleyecek.
iCloud meselesine gelecek olursam bazı telefonlar çalıntı olabiliyor ve bazı uyanıklar belirli metodlarla telefonun iCloudunu kırıp telefonu geçici süreliğine kullanılabilir yapıyorlar. Sonra sen telefonu sıfırlamak isteyip sıfırladığında eski sahibinin şifresini sorucak ve sende dolandırıldığınla kalacaksın.
iCloud meselesine gelecek olursam bazı telefonlar çalıntı olabiliyor ve bazı uyanıklar belirli metodlarla telefonun iCloudunu kırıp telefonu geçici süreliğine kullanılabilir yapıyorlar. Sonra sen telefonu sıfırlamak isteyip sıfırladığında eski sahibinin şifresini sorucak ve sende dolandırıldığınla kalacaksın.