Bütçe
6000-7000
Makaleler
6
- Xiaomi Mi Air Purifier 4 (Akıllı uygulama (Wi-Fi kontrol) 6 ayda bir filtre değişimi var).

- Levoit Core 300 (Mobil Uygulaması yok. Filtre ömrü 6-8 ay arası. 24 dB sessizlik.)

- Philips AC2889 (Bununda uygulama desteği yok maalesef ve filtre fiyatları baya pahalı.)

Xiaomi 4, bütçe/performans için iyi bir seçim olabilir. Filtre temizliğini kendin yapabilirsin ama yine de 6 ayda bir değiştirmen gerekiyor.

Benim tavsiyem Xiaomi Mi Air Purifier 4 al + ekstra filtre sipariş et. Hem sessiz hem de uygulaması mevcut.

- Xiaomi Mi Air purifier 4 (akıllı uygulama (Wi-Fi kontrol) 6 ayda bir filtre değişimi var).

- Levoit Core 300 (mobil uygulaması yok. Filtre ömrü 6-8 ay arası. 24 dB sessizlik.)

- Philips AC2889 (bununda uygulama desteği yok maalesef ve filtre fiyatları bayağı pahalı.)

Xiaomi 4, bütçe/performans için iyi bir seçim olabilir. Filtre temizliğini kendin yapabilirsin ama yine de 6 ayda bir değiştirmen gerekiyor.

Benim tavsiyem Xiaomi Mi Air purifier 4 al + ekstra filtre sipariş et. Hem sessiz hem de uygulaması mevcut.

Mi Air purifier 4 filtre nereden bulabilirim? Xiaomi sitesinde yok şu an. Filtreyi hemen alamam ama orj filtre alabileceğim yerleri bilsem yeterli.

Ayrıca değiştirmek zorunlu mu?

Ben şöyle bir ürün aldım 35 metrekare alanı gayet iyi filtreliyor. Cam kapalı iken zamanla oluşan o kokuyu gayet engelliyor. Büyük ihtimalle aynısını bulamazsınız ama demek istediğim aşırı bir para harcamanıza gerek yok. Hava temizleyici dediğin nane ucuz bir hava filtresinin üstüne hava çekmesi için pervane konulmuş bir nane. Öyle aşırı teknolojik bir ürün değil yani markaya para veriyorsunuz.

Mi Air purifier 4 filtre nereden bulabilirim? Xiaomi sitesinde yok şu an. Filtreyi hemen alamam ama orj filtre alabileceğim yerleri bilsem yeterli.

Ayrıca değiştirmek zorunlu mu?

Amazon üzerinden veya Xiaomi Türkiye Yetkili Servisinden sipariş verebilirsin. Filtreyi 6 ayda bir değiştireceksen, 2'li paket alarak kargo maliyetinden de tasarruf edebilirsin.

Değiştirmek zorunlu değil ama temizliğini güzel yapman gerekiyor. Haftada bir elektrikli süpürgeyle filtre yüzeyini temizlemen gerek. Ayda bir karbon filtreyi güneşte 1 saat bekletsen yeter. Ama sağlıklı olması açısından 6 ayda bir değiştirsen iyi olur tabii.