Bütçe
7.000 TL

cartel

Yetkin
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir klavye arıyorum. Genel tercihlerim şu şekilde:
%65 veya %75 tuş dizilimi, her ikisinden de önerirseniz çok sevinirim. Kesinlikle %60 olmasın. Mümkünse knob da olsun.
Siyah veya beyaz tarzı renkler olması güzel olur. Karışık renk ve tasarımları sevmiyorum. Transparan keycaps de olabilir. Sesi tok ve güzel olsun. Çok sesli sevmiyorum.

Aklımda Magger68 Plus Cold White var şu anlık. Bir de Melgeek Real67 Kalsiyum Gri modelini çok beğendim fakat 16K Scan Rate kafamı karıştırmadı değil. Sizin de önerileriniz olursa lütfen benimle paylaşabilir misiniz?

Son düzenleme:
Selam, uzun süredir Monsgeek'in M1 v5 modelini kullanıyorum. Oldukça memnunum. Özellikle Switch kalitesi ve sesi çok hoşuma gidiyor, oldukça ağır bir klavye ve kaliteli hissettiriyor.

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir klavye arıyorum. Genel tercihlerim şu şekilde:
%65 veya %75 tuş dizilimi, her ikisinden de önerirseniz çok sevinirim. Kesinlikle %60 olmasın. Mümkünse knob da olsun.
Siyah veya beyaz tarzı renkler olması güzel olur. Karışık renk ve tasarımları sevmiyorum. Transparan keycaps de olabilir.

Aklımda magger68 Plus cold white var şu anlık. Bir de melgeek real67 kalsiyum gri modelini çok beğendim fakat 16k scan rate kafamı karıştırmadı değil. Sizin de önerileriniz olursa lütfen benimle paylaşabilir misiniz?

@cartel, hala almadıysanız söyle bir mahsül geldi buna da bakabilirsiniz 😄.

@cartel, hala almadıysanız söyle bir mahsül geldi buna da bakabilirsiniz 😄.

Hocam %75 olarak ne önerirsiniz?