Bütçe
7.000

soran

Uzman
Merhabalar! Ryzen 9900X3D için bir soğutucu arıyorum. İşlemciye yük bindireceğim ve bunu soğutabilmek için bütçem doğrultusundaki en iyi soğutucuyu almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler dostlar.

Hocam kasa daha almadım, boyut limitim yok.
O zaman 420mm Arctic II,III gider hocam size.Fiyatı ucuzdur, iyi soğutur. Çok fazla para harcamaya gerek yok.
Kasa olarak Asus Proart PA602 öneriyorum, güncel olarak kullandığım kasadır ve çok memnunum. Sadece çok ufak modifikasyon yapmanız gerekiyor 420mm arctic sığdırabilmeniz için.

O zaman 420mm Arctic II,III gider hocam size.Fiyatı ucuzdur, iyi soğutur. Çok fazla para harcamaya gerek yok.
Kasa olarak Asus Proart PA602 öneriyorum, güncel olarak kullandığım kasadır ve çok memnunum. Sadece çok ufak modifikasyon yapmanız gerekiyor 420mm arctic sığdırabilmeniz için.
Öneriniz için teşekkür ederim, sipariş vereceğim şimdi. Kasa çok iyi, videosunu da izledim çok hoş fakat kasaya en fazla 9K olacak şekilde bütçe ayırdım hocam. Biraz tuzluymuş😕

Kasa olarak:
Sıvı soğutma olarak:
Dersen ki RGB olsun:
Bu kasa sıvı soğutmada 360 MM destekliyor en fazla ama Arctic sıvı soğutmaların radyatörü aşırı kalın, her kasaya sığmıyor ama bu kasaya sığıyor.
Arctic soğutma performansı, fiyat ve gürültü seviyesinde ideal bir sıvı soğutmalara sahip.

Kasanın ekran kartı için RGB dikey destek aparatı da içerisinde geliyor.

Kasa olarak:
Sıvı soğutma olarak:
Dersen ki RGB olsun:
Bu kasa sıvı soğutmada 360 MM destekliyor en fazla ama Arctic sıvı soğutmaların radyatörü aşırı kalın, her kasaya sığmıyor ama bu kasaya sığıyor.
Arctic soğutma performansı, fiyat ve gürültü seviyesinde ideal bir sıvı soğutmalara sahip.

Kasanın ekran kartı için RGB dikey destek aparatı da içerisinde geliyor.
Öncelikle öneriniz için sağ olun fakat elimde ROG parçalar varken MSI kasa almaya çok sıcak bakmıyorum hocam😅