Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 7.000
soran
Uzman
Hocam kasa daha almadım, boyut limitim yok.
except
Uzman
- Makaleler
- 1
O zaman 420mm Arctic II,III gider hocam size.Fiyatı ucuzdur, iyi soğutur. Çok fazla para harcamaya gerek yok.
Kasa olarak Asus Proart PA602 öneriyorum, güncel olarak kullandığım kasadır ve çok memnunum. Sadece çok ufak modifikasyon yapmanız gerekiyor 420mm arctic sığdırabilmeniz için.
soran
Uzman
Öneriniz için teşekkür ederim, sipariş vereceğim şimdi. Kasa çok iyi, videosunu da izledim çok hoş fakat kasaya en fazla 9K olacak şekilde bütçe ayırdım hocam. Biraz tuzluymuşO zaman 420mm Arctic II,III gider hocam size.Fiyatı ucuzdur, iyi soğutur. Çok fazla para harcamaya gerek yok.
Kasa olarak Asus Proart PA602 öneriyorum, güncel olarak kullandığım kasadır ve çok memnunum. Sadece çok ufak modifikasyon yapmanız gerekiyor 420mm arctic sığdırabilmeniz için.
except
Uzman
- Makaleler
- 1
Amazon üzerinden 10.414₺ ye almıştım 27 Kasım 2024'te.Öneriniz için teşekkür ederim, sipariş vereceğim şimdi. Kasa çok iyi, videosunu da izledim çok hoş fakat kasaya en fazla 9K olacak şekilde bütçe ayırdım hocam. Biraz tuzluymuş![]()
soran
Uzman
Gelecekten hayırlı olsun o zaman.Amazon üzerinden 10.414₺ ye almıştım 27 Kasım 2024'te.
Teacher80
Uzman
Kasa olarak:
www.sinerji.gen.tr
Sıvı soğutma olarak:
Dersen ki RGB olsun:
www.teknobiyotik.com
Bu kasa sıvı soğutmada 360 MM destekliyor en fazla ama Arctic sıvı soğutmaların radyatörü aşırı kalın, her kasaya sığmıyor ama bu kasaya sığıyor.
Arctic soğutma performansı, fiyat ve gürültü seviyesinde ideal bir sıvı soğutmalara sahip.
Kasanın ekran kartı için RGB dikey destek aparatı da içerisinde geliyor.
MSI MPG Gungnir 300R AirFlow ARGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
MSI MPG Gungnir 300R AirFlow ARGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Dersen ki RGB olsun:
Arctic Liquid Freezer III - 360 A-RGB Intel / AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu Siyah (AR-ACFRE00144A) | Teknobiyotik
Kutudan Çıktığı Gibi Hazır - Kolay Kurulum Liquid Freezer III, önceden monte edilmiş basma konfigürasyonlu radyatör fanları sayesinde hemen kullanıma hazırdır. Fan kabloları hortumların ceketine entegre olduğundan anakarta yalnızca bir kablonun bağlanması yeterli olur. Teslimata dahil olan MX-6...
Arctic soğutma performansı, fiyat ve gürültü seviyesinde ideal bir sıvı soğutmalara sahip.
soran
Uzman
Öncelikle öneriniz için sağ olun fakat elimde ROG parçalar varken MSI kasa almaya çok sıcak bakmıyorum hocamKasa olarak:
Sıvı soğutma olarak:![]()
MSI MPG Gungnir 300R AirFlow ARGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
MSI MPG Gungnir 300R AirFlow ARGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Dersen ki RGB olsun:
Bu kasa sıvı soğutmada 360 MM destekliyor en fazla ama Arctic sıvı soğutmaların radyatörü aşırı kalın, her kasaya sığmıyor ama bu kasaya sığıyor.![]()
Arctic Liquid Freezer III - 360 A-RGB Intel / AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu Siyah (AR-ACFRE00144A) | Teknobiyotik
Kutudan Çıktığı Gibi Hazır - Kolay Kurulum Liquid Freezer III, önceden monte edilmiş basma konfigürasyonlu radyatör fanları sayesinde hemen kullanıma hazırdır. Fan kabloları hortumların ceketine entegre olduğundan anakarta yalnızca bir kablonun bağlanması yeterli olur. Teslimata dahil olan MX-6...www.teknobiyotik.com
pawEn
Üstün
Bu paraya alabileceğin en iyi 360mm direkt. Hatta 7-8 bandında bile en iyisi ancak bu kadar para vermene gerek yok. İlla sıvı soğutma istiyorsan uyguna LF3 360mm alsan bile yeterli.
www.incehesap.com
Lian Li Galahad II Trinity Performance 360mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA2P36W.01) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!