Bütçe
7.000 TL

QetLuin

Uzman
AOC 24G42e önerilmişti ama nedense pek içime sinmedi. Güzel eyvallah ama yukarı aşağı ve G-SYNC falan yok.

Bilgisayarımın özellikleri:
  • HP Victus 16 S0024NT
  • AMD Ryzen 5 7640HS
  • NVIDIA RTX 4060 120W
  • 16 GB RAM

FPS, hikâyeli. Karışık oynuyorum. Bu aralar edit işlerine sardım. Bazı yerlerde VA panelim IPS'ten iyi olduğu söyleniyor. (Bazı markaların paneli) daha ucuz ise daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
IMG_3523.webp

Kalan paraya da stand alabilirsiniz.

Yok denmişti ama Adaptive Sync yok mu bunda zaten olmadı monitör kolu alacaktım. Şey denmişti OneDrive mı ne o var mış daha iyi falan deniyordu ama doğru mudur?

G-SYNC, Adaptive Sync vs var. Günümüzde pazarlama stratejisi amaçlı kullanılan teknolojiler zaten. Hemen hemen her monitörde var bu özellikler. Haliyle kriter olmaktan çıktı. OverDrive demek istediniz sanırım, evet o ayarı daha hızlı yapmak tepki süresini hızlandırıyor.

G-Sync, Adaptive Sync vs var. Günümüzde pazarlama stratejisi amaçlı kullanılan teknolojiler zaten. Hemen hemen her monitörde var bu özellikler. Haliyle kriter olmaktan çıktı. OverDrive demek istediniz sanırım, evet o ayarı daha hızlı yapmak tepki süresini hızlandırıyor.

Teşekkür ederim konunuzu da gördüm çok güzel olmuş kararımı netleştirdi renk gamutu emsallerine göre ciddi anlamda çok yüksek memnun kalacağım gibi geliyor bana teşekkür ederim. Bir de bu fiyata 240Hz öneriniz var mıdır?

Teşekkür ederim konunuzu da gördüm çok güzel olmuş kararımı netleştirdi renk gamutu emsallerine göre ciddi anlamda çok yüksek memnun kalacağım gibi geliyor bana teşekkür ederim. Bir de bu fiyata 240Hz öneriniz var mıdır?
240hz olarak g4 var ama görüntü kalitesi bakımından feragat etmeniz gerekir. Bence aoc daha mantıklı.
IMG_3526.webp