Bütçe
7.000 TL

Batuhanw0rden

Üyecik
Beklenen gün geldi. Kulaklığımı düşürdüm ve yenisini almamın zamanı geldi. Arkadaşlar CS oynuyorum. FACEIT kasıyorum ve ses kasması iyi olan; müzik, hikayeli oyunlarda chill takılırken ses kasmamı engellemeyecek ses kalitesi iyi olan kablosuz bir kulaklık arıyorum. Mikrofonu ortalama seviye olabilir. Bütçem 6-7 bin civarı civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beklenen gün geldi. Kulaklığımı düşürdüm ve yenisini almamın zamanı geldi. Arkadaşlar CS oynuyorum. FACEIT kasıyorum ve ses kasması iyi olan; müzik, hikayeli oyunlarda chill takılırken ses kasmamı engellemeyecek ses kalitesi iyi olan kablosuz bir kulaklık arıyorum. Mikrofonu ortalama seviye olabilir. Bütçem 6-7 bin civarı civarı.

Bende buna bakıyorum şu anda çok fazla kötü yorum okudum sesi az vs gibi siz kullanıyor musunuz nasıldır acaba emin olamadım. Müzilkten kastığım oyun oynarken arka planda çalan müzik. Normal gündelik hayatta zaten ayrı kulaklığım mevcut.

Bende buna bakıyorum şu anda çok fazla kötü yorum okudum sesi az vs gibi siz kullanıyor musunuz nasıldır acaba emin olamadım. Müzilkten kastığım oyun oynarken arka planda çalan müzik. Normal gündelik hayatta zaten ayrı kulaklığım mevcut

Kullanmıyorum ama test etme şansım oldu. Az ses gibi bir sorunla karşılaşmadım. Kulaklık alma amacınız sadece oyun ise bu bütçenin en iyisi.