Bütçe
7000
Konu sahibi bu kartı almayı düşünüyor hocam kartta mining yapılmış fakat testler fena değil gibi daha önce hiç içi açılmadığından dolayı bana hotspot değeri normal geldi.
Sizce alınır mı?

Aşırı değil, bakım için uygun olmayan macun kullanmışlardır tekrar macun yenilenip biraz daha düşürülebilir, arkadaşımda Pulse 6700XT var sıfır aldığında hotspot 92 derece oluyordu.

Mining yapmadım dese yaptığını anlayamayız zaten, o mühim değil.

Konu sahibi bu kartı almayı düşünüyor hocam kartta mining yapılmış fakat testler fena değil gibi daha önce hiç içi açılmadığından dolayı bana hotspot değeri normal geldi.
Sizce alınır mı?
Alacağım bir tasarım olmazdı 6700XT için, ama miningin en büyük zararı fan ömrüne, hatta oyundan daha az zararlı işini bilen için, çünkü zaten -999 UV çekip tüketimini yerin dibine indiriyoruz, clocklarını sınırlıyoruz. Ha onu yapmadan bir de mem clock basa basa yapan bir adamsa o VRAM'leri zortlatır, o ayrı mesele. İnsan sarraflığı lazım o konuda biraz, karşındakini iyi tartacaksın.

Anladim teşekkürler hepinize. Sonuc itibariyle almaya gidiyorum fiyatı aşırı uygun cunku. Bu fiyata 6700 xt yi kacirmak istemem dogrusu. 3 sene idare etsin yeter.