7.000 TL'ye SSD önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YusufEymen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 907

Hocam Renegade alıp geçmeyi düşünüyorum. En ucuz nerede ve ne kadardır? Akakçe'de 7000 gösteriyor ama bazen kaçırdıkları fiyatlar oluyor.Ya da fiyat düşüşü beklentiniz falan var mı?Gaming gecesine gelir mi ya da yorum falan yapsam getirebilir miyim?Hem red devil 9070 xt hem 7800x3d getirtmiştim.Gelse ne kadar düşer?

Son düzenleme:
₺7.500'ye düşmüş denemez aslında, zaten bu fiyata satılıyordu ama son dönemde bir artış olmuş. Daha ileride fiyat ne olur, indirime girer mi vs. bilemiyorum ama alınır mı dersen alınabilir.

Ekstradan şöyle bir alternatif sunayım sana:

Kingston Fury Renegade, hem de soğutuculu. Satıcı hakkında bilgim yok ama. Bildiğim yerden alayım dersen 990 PRO alınabilir. Bu arada Kingston KC3000 var, biraz daha ucuz. O da Renegade ile aşağı yukarı aynı performansta.

Soğutucu gereksiz bence zaten anakartınki gayet iyi. Öyle vatan MediaMarkt takıntım yok ama 2 puanlı bilinmedik yerden de almak istemem. Siz olsanız, bu 500 ekstra lirayı verir miydiniz? Ayrıca MSI Spatium 480Pro, Kioxia Exceria Pro 2TB seçenekleri de var. Uzun süre gitmesini istiyorum (Mümkünse 10 yıl) bütün sistem yenilendikten sonra bile onu kullanmak istiyorum bu nedenle şimdi 500 TL vermek benim için sorun değil. Taksit seçenekleri de önemli 3 taksit vadesiz tercih ederim.

Kesinlikle Samsung 990 Pro 2 TB öneririm.

9100 Pro da tercih edilebilir. Fakat o bütçede 1 TB versiyonunu alabilirsiniz.

Cihaza başka bir disk takmayacaksanız alan problemi yaşamamak adına 2 TB 990 pro alabilirsiniz.

Samsung 990 Pro'yu tercih edebilirsin o halde. Anakartında soğutucu var mış zaten, o yeterli olacaktır. Memnun kalırsın.

Hocam bugün gidip almayı düşünüyorum ana 990 hakkında şikayet duydum. 1 ay sonra sağlık %50'ye iniyormuş. Firmware düzeltilmiş galiba ama onun da şikayetleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…