7.1 destekli kulak içi kulaklık önerisi

Bütçe
200-2000TL

Haluk Ekrem Özkaya

Başarılı
Arkadaşlar CS2 oynuyorum, sağ sol sesini iyi ayırt ettirebilen, şöyle F/P makul bir kulak içi kulaklık lazım.
Markası önemli değil, yeter ki büyük kulaklıklar gibi ses verebilsin ve ayırt ettirebilsin yeter.

Dipnot: Ses kartım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
7.1 teknolojisi sağınızı solunuzu değil, çaprazınızı, arkanızı vs. duyuran bir teknolojidir. Gerçek 7.1 destekli kulaklıklar çok pahalı olur bu bütçeye bulabileceğinizi sanmıyorum.

7.1 teknolojisi sağınızı solunuzu değil, çaprazınızı, arkanızı vs. duyuran bir teknolojidir. Gerçek 7.1 destekli kulaklıklar çok pahalı olur bu bütçeye bulabileceğinizi sanmıyorum.
Geçen gece baya uykuluyken bulmuştum birtane ama hangi markanındı, ismi cismi modeli neydi hatırlamıyorum 7.1 desteği vardı çok şaşırmıştım. Bulabilirsem atarım veya üyeler bulursa atarsa sevinirim

Muhtemelen 7.1 yazanlar da gerçek 7.1 değildir, sanaldır. Size tavsiyem o bütçelere IEM bakın. Pişman olmazsınız.

Muhtemelen 7.1 yazanlar da gerçek 7.1 değildir, sanaldır. Size tavsiyem o bütçelere IEM bakın. Pişman olmazsınız.
Olabilir, ya bende earbuds 2 var ama oyun için kullanabilir miyim bilmiyorum. CS2 için kulak içi bluetooth bile olabilir, bakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…