Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

2230

Uzman
Makaleler
21
Selamlar, dün Razer Blackshark V2 X kulaklığım geldi. 7.1 Surround uygulamasını indirdim, test ederken düzgün çalışmadığını fark ettim. Örneğin 7.1 Surround ses açıkken normalde daha düzgün ses kasılması ve sesin nereden geldiğini düzgün anlamamız gerekir fakat 7.1 Surround sesi açınca kulaklığım Mono gibi iki taraftan da ses geliyor, 7.1 Surround kapatınca sesin geldiği taraftan ses geliyor. Bunu nasıl çözebilirim? Aşağıdaki videoda da test ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
7.1 ile daha düzgün ses kasamazsınız. Aksine sesleri dağıtır daha da zorlaştırılır.

Tamamen reklamsal değeri olan göz boyama özelliğidir kendileri. Fiziki 7.1 hoparlör sistemin olmadıkça o hissiyat olmaz.

Zamanında açmıştım konusunu okumak istersen.
7.1 ile daha düzgün ses kasamazsınız. Aksine sesleri dağıtır daha da zorlaştırılır.

Tamamen reklamsal değeri olan göz boyama özelliğidir kendileri. Fiziki 7.1 hoparlör sistemin olmadıkça o hissiyat olmaz.

Çözüm

Müzik dinlerken falan açarım o zaman sadece, oyun oynarken ses kasarken kapatırım. Teşekkürler, kulaklığım için başka indirmem gereken yazılım var mı daha iyi performans alabilmek için?

Müzik dinlerken falan açarım o zaman sadece, oyun oynarken ses kasarken kapatırım. Teşekkürler, kulaklığım için başka indirmem gereken yazılım var mı daha iyi performans alabilmek için?

Şahsen müzik dinlerken biraz daha sahne eklesin diye kullanıyordum ben, sahnesi iyi olan bir kulaklığa geçtiğimde böyle bir şeye pek gerek kalmadı.

Yazılıma falan gerek yok, dersen ben EQ falan yaparım EQ apo kullanırsın olur biter.