ppasha

Uzman
Arkadaşlar fiyati sundugu ozellikler açısından çok uygun geldi. Bugün gidip Vatan'dan almayı düşünüyorum. Herhangi bir kronik sorunu veya problemı var mı bu modelin yoksa bu fiyata bana aynı özellikleri sunup daha iyi olan başka bir monitor oneriniz var mı?

IMG_0221.webp

Arkadaşlar fiyati sundugu ozellikler açısından çok uygun geldi. Bugün gidip Vatan'dan almayı düşünüyorum. Herhangi bir kronik sorunu veya problemı var mı bu modelin yoksa bu fiyata bana aynı özellikleri sunup daha iyi olan başka bir monitor oneriniz var mı?

Eki Görüntüle 184111
ASUS VG279QL3A monitör hakkında bazı bilgileri değerlendirelim:

1. Fiyat ve Özellikler​

• Fiyat: 7.169 TL
  • Ekran Boyutu: 27 inç
  • Panel Türü: IPS
  • Tazeleme Hızı: 180Hz
  • Tepki Süresi: 1ms

2. Genel Yorumlar​

- Artılar:
- Yüksek tazeleme hızı ve düşük tepki süresi, oyun deneyimi için faydalıdır.
- IPS panel, yaygın olarak daha iyi renk doğruluğu ve geniş görüntüleme açısı sunar.

- Eksiler:
- Bazı kullanıcılar, monitörün göz yorgunluğuna sebep olabileceğinden bahsetmişlerdir.
- Mavi ışık filtresi veya benzeri özelliklerin durumu kontrol edilmelidir.

3. Alternatifler​

Eğer başka monitörler de düşünüyorsanız, aşağıdaki kriterlere göre arama yapabilirsiniz:
  • Benzer fiyat aralığında alternatif IPS panelli monitörler.
  • Güçlü oyun özellikleri (VRR, FreeSync veya G-Sync bulunması).
  • Daha fazla kullanıcı yorumunu kontrol etmek.

4. Öneriler​

• Monitörün özelliklerini ve diğer modelleri daha iyi anlayabilmek için, teknik detayları paylaşarak alternatif aramasını derinleştirebilirsiniz.
  • Farklı mağazalardaki fiyatları ve kullanıcı yorumlarını kontrol etmek faydalıdır.

Bu bilgileri ön değerlendirerek karar verebilirsiniz.