ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Arkadaşlar üst düzey bir gamepad istiyorum. Elimdeki 9. nesil Xbox kolunu da satmaktan vazgeçtim. 2 kol olsun arasa eşimle oynuyoruz beraber. Şimdi bu kolu aldığımda şarj standı var mı, ayrıca mı almak gerekir? Bu seviyede bu kalitede başka önerileriniz olur mu?

@Toby Fox @Spartan @23783 müsaitseniz bakarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar üst düzey bir gamepad istiyorum. Elimdeki 9. nesil Xbox kolunu da satmaktan vazgeçtim. 2 kol olsun arasa eşimle oynuyoruz beraber. Şimdi bu kolu aldığımda şarj standı var mı, ayrıca mı almak gerekir? Bu seviyede bu kalitede başka önerileriniz olur mu?

@Toby Fox @Spartan @23783 müsaitseniz bakarsanız sevinirim.

Vader 4 Pro seviyesinde ve daha ucuz GameSir G7 Pro var vader 4 ülkemizde pahalı bana kalırsa GameSir G7 Pro çok daha mantıklı olur.

G7 Pro ile Vader'in farkı ne peki? Malzeme kalitesi mi acaba?
Vader 4 Pro'nun fiyatı gereksiz abartı. Tabi malzeme kalitesi olarak Gamesir'den iyi ama aradaki fiyat farkı tamamen satıcıların işgüzarlığı. Vader serisinin yeni modelleri gelecek zaten şuan almanın pek mantığı yok. G7 Pro dahi gereksiz pahalı iken 2. kol olarak kullanacaksanız Gamesir Cyclone 2 daha mantıklı bir iş olur.

Vader 4 Pro'nun fiyatı gereksiz abartı. Tabi malzeme kalitesi olarak Gamesir'den iyi ama aradaki fiyat farkı tamamen satıcıların işgüzarlığı. Vader serisinin yeni modelleri gelecek zaten şuan almanın pek mantığı yok. G7 Pro dahi gereksiz pahalı iken 2. kol olarak kullanacaksanız Gamesir Cyclone 2 daha mantıklı bir iş olur.
Peşin fiyatına 3 taksit G7 Pro aldım Amazon'dan resmi Gamesir satıcısından. Taksitle alınca bence aradaki farka değer malzeme kalitesi vs.

Peşin fiyatına 3 taksit G7 Pro aldım Amazon'dan resmi Gamesir satıcısından. Taksitle alınca bence aradaki farka değer malzeme kalitesi vs.
Hocam diğer forumda bir arkadaş şöyle bir bilgi paylaşmış. Mümkünse Gizala satıcısından alın ürünü ne olur ne olmaz.

"Amazon'da Gamesir Türkiye, resmi değil Gamesir ile görüştüm. Hem amazon gönderimi hem prime geçerliliği yüzünden gerçek sanmıştım, garantide sıkıntı çıkabilir buradan alınması durumunda.
VKN numarası gizala Türkiye satıcısı ile farklı, Gamesir'ün sitesindeki yerel distribütörler'de "Company name: GD34 Oyun Yazilim Ltd Sti" geçiyor yani Gizala.
Gizala belki Gamesir Türkiye diye açmıştır diyeceğim fakat aynı ürünlerin satıcısı gizala Türkiye olarak da geçiyor.
Bilginiz var mı bu konuda?"

G7 Pro ile Vader'in farkı ne peki? Malzeme kalitesi mi acaba?

Stick olarak G7 Pro daha iyi hocam malzeme kalitesi benzer ikisi de çok iyi G7 Pro'nun gecikme değerleri ise daha iyi vader 4 Pro'dan daha iyi gecikme değerlerine sahip vader 4 Pro kötü bir kol değil sadece gereksiz pahalı G7 Pro tamamen eş değer bir kol ve daha ucuz yani vader 4 almanın pek bir mantıklı tarafı yok G7 Pro bu fiyatta iken.

Hocam diğer forumda bir arkadaş şöyle bir bilgi paylaşmış. Mümkünse Gizala satıcısından alın ürünü ne olur ne olmaz.
Amazon olduğu için güvenmiştim. İptal edip Hepsiburada 'dan alabilirim.
Hayırlı olsun taksit adam. 😅

Bu modeli bende beğeniyorum, deneyimleyince paylaşır mısın? Makale ya da rehber şeklinde. Sitede yok sanırım. @ShadowLegion

Eğer iyiyse 9. nesil yerine, bende buna geçebilirim.
taksit varsa sömürmemiz lazım 100 tllik üründe bile😄 paylaşırım hocam. Ben elimdeki 9. Nesili satmayıp yalnız oynarken gamesir hanımla oynarken gamesir hanımda 9. Nesil bende😄