7/24Alsak.com'dan alınan 1 klavye siparişinde 200 adet gönderildi denilip iade istendi

Furkan Borak

Uzman
Arkadaşlar selam, 2 gün önce 7/24Alsak.com'dan AIGO A87 klavyesini sipariş ettim. 2 gündür kargoya verilmemişti, ben de WhatsApp destek hatlarına yazdım, anlattım işte ne zaman kargoya verilir diye. Bana dün kargoya verildiğini söylediler ve takip kodunu attılar, takip kodunu kontrol ettiğim de ürün şubedeydi, sonra bir anda ürün, dağıtım iade olarak gözüktü.

Ben de kendilerine yazdım, 30 dk oldu olmadı bir numara aradı. Kendisinin Alsak tarafından ulaştığını ve yetkili olduğunu söyledi ve sonrasında, aldığınız AIGO A87 klavyesinden 1 yerine 200 tane yollandığını söyledi ve son saniye fark edilip iade oluşturulduğunu söylediler. Bayağı şaşırdım, sonra da dedim ki anladım nasıl fark edilmemiş vs. sonrasında dedim ki, ben kutunun içerisinden bir tanesini alayım çünkü hepsi aynı, size geri gelsin. Kargo şirketiyle konuşun oluyorsa öyle yapalım dediler, kargoyu aradığımda öyle bir şey yapamayacaklarını, göndericinin iadeyi iptal etmesini, sonra benim kutudan bir tane alacağımı, sonra benim iade oluşturmam gerektiğini söylediler. Ben de bunu Alsak'taki yetkili arkadaşa söyledim, o da depocu elemana sormuş. O da yapamazmış, onluk bir şey yokmuş, iade İstanbul'daki depoya yapılacakmış, oradan direkt bana gelecekmiş. Geri kendiminki dediler ben de iyi tamam öyle olsun dedim.

Yani bu yapılan aşırı saçma da olsa ben firmadan gayet memnunum, iletişimleri konuşmaları ilgileri vs. süper. Siparişlerimde mümkünse burayı kullanacağım, öneririm. Keşke böyle bir talihsizlik yaşanmasaymış. Yaşanan şey de çok saçma bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 tane yerine nasıl 200 tane göndermişler hayret. Depo sorumlusu arkadaş da dememiş 200 taneyi niye yolluyoruz diye. Firma sorumsuz gibi, şimdi de iadeyi bekleyeceksin.

Yani saçma bir sitede belirttiğiniz klavyede 200 tane stokta ürün var, size 1 yerine yanlışlıkla 200 tane yollamışlar öyle mi?
Ya bu konu garip ve niteliksiz bir PR çalışması, ya da bu arkadaşlar size yalan söylemiş.

Hocam kargo takip ekranında kargoya verilen ürünün desi/kg bilgisi mevcut mu? O bilgiler var ise ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Yani burada niye size troll konu açayım ki anlamıyorum?

Kargomun desisine nereden bakacağım

Ürünün stoğu da bitmiş zaten. Adamlar ben yazınca farketmiş ne bileyim? Troll diyor ya.

Pr çalışması demeniz de ilginç yani adamlar aradı söyledi. Zaten kargo şubesinin yöneticisi kendi lokantamızın sürekli müşterisi. Kargo dağıtım iade yazınca ben onu aradım 4 tane kolin var ama iade dedi zaten adam bana.

Ezel’in kör annesi Meliha bile fark eder; bunlar nasıl fark etmedi acaba?
Bilmiyorum bana da çok saçma geldi. Bende mağdur duruma düştüm zaten. Bugün kesin gelmesi gereken kargom bugun iadeye gitti. Cumartesiye gelir mi ALlah kerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…