Bütçe
7.500 TL maksimum
Yer
𝐁𝐀𝐍𝐃𝐈𝐑𝐌𝐀
Bu monitör alınır mı? 27" monitörler çok büyük geliyor, kullanamıyorum. 23.8" 1440p gayet iyi, fiyatı da mükemmel ama hiç incelemesi yok. 23.8" 1080P'leri inceleyince pikselleşmeler gördüm.

Özellikle @BerkayZ87 hocam ve bilgin hocalarım yardım ederse memnun olurum. Monitörün özellikleri kağıt üstünde mükemmel.

Alınır, incelemesini @2254 buldu. Kontrast oranı pek rekabetçi değil ama niş bir ürün olduğu için 1000:1 kontrast oranı göz ardı edilebilir, renk gamutu ve parlaklık olarak çok iyi.

Çok teşekkürler hocam. Gece oyun oynamam zaten sabah oynarım. Sabah da ev bayağı ışık alıyor. 9 yıldır muhtemelen 400:1 kontrastlı TN kullandım, 1000:1 yeterli bana. Parlak ortamda zaten kontrast farkı azalıyormuş sanırım. Yardımınız için çok teşekkürler :kırmızıkalp:

Çok teşekkürler hocam. Gece oyun oynamam zaten sabah oynarım. Sabah da ev bayağı ışık alıyor. 9 yıldır muhtemelen 400:1 kontrastlı TN kullandım, 1000:1 yeterli bana. Parlak ortamda zaten kontrast farkı azalıyormuş sanırım. Yardımınız için çok teşekkürler :kırmızıkalp:
Evet, ortam ne kadar parlak olursa kontrast farkını hissetmek o kadar zorlaşıyor.