Arkadaşım, milletin 17 Pro Max'i var, o çalınmıyorsa senin alacağın değerli teknolojik eşyada çalınmaz dedi.
Yurt ortamını bilmediğim için fazla bir şey diyemiyorum, kameralar katta vs. illaki olur.
Ancak yüksek meblağlı laptop vs. telefon gibi şeyleri götürmek sıkıntı olur mu?
Açıkçası biraz laptop çalınma vakalarından endişe ediyorum.
Kalan kişiler var mı?
Alınabilecek bir önlem vs. yok mu?
Dolap kilitleri var diye biliyorum.
Yatak altında kilit olmuyor mu mesela?
KYK'da kalıyorum ve MacBook vs. cihazlarımı odaya koyup gidiyorum. 2 yıldır bir şey olmadı. Attığınız kilit gerçekten abartı, onun yerine normal asma kilit takmanız daha mantıklı. Dolabınıza ve bazanıza kilit vurabilirsiniz. 2 farklı yurtta kaldım ve koridorda çalıntıya karşı kör nokta çok azdır. Çalınsa bile bulunması kolay olur.
Ek uç örnekte ben vereyim, Kensington kilidi alıp laptopunuzda girişi varsa masaya dolayıp zincirleyebilirsiniz. (Hiç kullanmadım ama amacı budur herhalde)

KYK'de kalıyorum ve MacBook vs. cihazlarımı odaya koyup gidiyorum. 2 yıldır bir şey olmadı. Attığınız kilit gerçekten abartı, onun yerine normal asma kilit takmanız daha mantıklı. Dolabınıza ve bazanıza kilit vurabilirsiniz. 2 farklı yurtta kaldım ve koridorda çalıntıya karşı kör nokta çok azdır. Çalınsa bile bulunması kolay olur.
Ek uç örnekte ben vereyim, kensington kilidi alıp laptopunuzda girişi varsa masaya dolayıp zincirleyebilirsiniz. (hiç kullanmadım ama amacı budur herhalde)

Evet kensington bayağı mantıklı. Hiç kullanmadığım için aklıma gelmemiş:D. Ben olsam yine de AirTag koyarım tabii.