Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 7.500 TL
Akvaryum kasa arıyorsanız ilk aklıma gelen Lian Li O11 Vision Compact oldu. Kasada fan bulunmuyor.
Güç kaynağı dahil mi?
Bu kasa indirimde kaçırmayın derim.
mATX yerine başka isterseniz önerebilirim.
Bk26 1
Uzman
Güç kaynağı dahil mi?
Kusura bakmayın hocam geç cevaplamak zorunda kaldım. Okulda olduğumdan dolaylı, ekran kartım ATX hem de mATX siyah istiyorum güç kaynağı dahil değil NZXT H9 önerir misiniz nasıldır RGB'si olmayan.
Akvaryum kasa arıyorsanız ilk aklıma gelen Lian Li O11 vision compact oldu. Kasada fan bulunmuyor.
Hocam bu kasayı çok beğendim fakat ilerde geliştirmek istediğim vakitlerde sıvı soğutucuyu tercihen üste takmak isterim. Bu modelin üstü kapalı olanı var mıdır? Sizde kusura bakmayın bu arada geç cevaplamak zorunda kaldım.
Bk26 1
Uzman
Hocam akvaryum kasa için önerebilir misiniz?PSU dahil mi? PSU dahilse Ponos Ultra bakılabilir.
NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 6.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...-argb-4-fanli-beyaz-atx-fiyati,668644453.html 'Boyum küçük, işlevim büyük.' Sloganı için birebir.
Bk26 1
Uzman
H9 Flow RGB'siz göze çok kötü gelir mi ve ileride fan takmak istesem RGB'li olarak ne önerirsiniz?https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-e-atx-oyuncu-kasa-fiyati,519140943.html 2. elde bulabilirsiniz.![]()
NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 6.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...-argb-4-fanli-beyaz-atx-fiyati,668644453.html 'Boyum küçük, işlevim büyük.' Sloganı için birebir.
İstirham ederim, ne kusuru. Compact modellerinde cam ve metal üst panel ile geliyor olması lazım ancak emin değilim. Düz camla geliyor olabilir, netleştirmek lazım. Cam modeli O11 Vision olarak geçiyor, kullanıyorum.Hocam bu kasayı çok beğendim fakat ilerde geliştirmek istediğim vakitlerde sıvı soğutucuyu tercihen üste takmak isterim. Bu modelin üstü kapalı olanı var mıdır? Sizde kusura bakmayın bu arada geç cevaplamak zorunda kaldım.
Dilim döndüğünce cevap vereyim. Akvaryum kasalarda ARGB arıyorsunuz. Pek ışıklandırmayı sevmem ancak bu kasalara Lian Li fanlar olmazsa olmaz. Kasamı tamamen Arctic soğutucu ve fanlarla doldurdum. Lian Li olsaydı daha keyifli olabilirdi. Görsel aşağıda, siz değerlendirin.H9 Flow RGB'siz göze çok kötü gelir mi ve ileride fan takmak istesem RGB'li olarak ne önerirsiniz?
Dosya Ekleri
Bk26 1
Uzman
Sonradan fan takmayı düşünsem sizce nasıl olur veya hiç fan baktınız mı?İstirham ederim, ne kusuru. Compact modellerinde cam ve metal üst panel ile geliyor olması lazım ancak emin değilim. Düz camla geliyor olabilir, netleştirmek lazım. Cam modeli O11 Vision olarak geçiyor, kullanıyorum.
Dilim döndüğünce cevap vereyim. Akvaryum kasalarda ARGB arıyorsunuz. Pek ışıklandırmayı sevmem ancak bu kasalara Lian Li fanlar olmazsa olmaz. Kasamı tamamen Arctic soğutucu ve fanlarla doldurdum. Lian Li olsaydı daha keyifli olabilirdi. Görsel aşağıda, siz değerlendirin.