Bütçe
7.500 TL

14330

Uzman
Dostlar, herkese iyi günler. 7.500 TL’ye 2K, 27 inç VA curved monitör var mıdır bilmiyorum; ama böyle fiyat/performans tarzı bir monitör önerebilir misiniz? Bütçe biraz kısıtlı. Monitörler hakkında hiçbir bilgim yok; sadece curved monitörleri beğeniyorum. Kavisli olduğu için oyun oynarken içine giriyormuşsun gibi geliyor. Sanırsam curved monitörler de sadece VA panel oluyormuş. 144 Hz ve üzeri, fiyat/performans açısından önerebileceğiniz ürünler varsa önerin. Teşekkür ederim.

Muhtemelen kimse onaylamaz ama Monster Aryond A27 aldım geçen gün ve hoşuma gitti. Öyle en ince detayına kadar da ilgilenmiyorum. Takıntılı değil iseniz eğer bi' kontrol edin derim.

Muhtemelen kimse onaylamaz ama Monster Aryond A27 aldım geçen gün ve hoşuma gitti. Öyle en ince detayına kadar da ilgilenmiyorum. Takıntılı değil iseniz eğer bi' kontrol edin derim.

Özellikleri güzel. Lakin 9000 liraya bulabildim en ucuz hocam. Bir de Monster markasına çok güvenmiyorum ya. Çok fazla negatif yorumları var markanın. Sanırsam bir şey ürettikleri de yok. Fason ürün alıp etiket basıyorlar.