Bütçe
7.500 TL

osmandemi

Uzman
Arkadaşlar sistem topluyorum. Önerebileceğiniz ASUS ROG STRIX X870 ile uyumlu kaliteli bir kasa var mı? Kasa, akvaryum kasa olsa hoş olur. Ben MSI MAG Pano 100 PZ ve ASUS TUF Gamıng GT501 modellerini buldum. Bunlar olur mu? 7.500 TL'den yüksek olmasın çünkü bütçemi zorlayarak bu rakama ulaştım.

Arkadaşlar sistem topluyorum. Önerebileceğiniz ASUS ROG STRIX X870 ile uyumlu kaliteli bir kasa var mı? Kasa, akvaryum kasa olsa hoş olur. Ben MSI MAG Pano 100 PZ ve ASUS TUF Gamıng GT501 modellerini buldum. Bunlar olur mu? 7.500 TL'den yüksek olmasın çünkü bütçemi zorlayarak bu rakama ulaştım.

H6 Flow veya MAG PANO 100R tercih edilebilir. Ben H6 Flow kullanıyorum; toz filtresi olmaması dışında bir sorun yaşamadım. Hem hava akışı hem de görünüm açısından gayet başarılı bir kasa.

Beyaz olması sorun olmazsa H9 Flow'a bakabilirsiniz. Bütçe çıkarsa H9 Elite/Torrent Compact/Dark Base 700 öneririm.

Teşekkür ederim dediğiniz kasalara bakıyorum.

H6 Flow veya MAG pano 100R tercih edilebilir. Ben H6 Flow kullanıyorum; toz filtresi olmaması dışında bir sorun yaşamadım. Hem hava akışı hem de görünüm açısından gayet başarılı bir kasa.

Hocam sizin dediklerinize de bakıyorum ama ASUS TUF 501 daha büyük gözüküyor. Hava sirkülasyonu mu iyi değil.

Teşekkür ederim dediğiniz kasalara bakıyorum.

Hocam sizin dediklerinize de bakıyorum ama ASUS TUF 501 daha büyük gözüküyor. Hava sirkülasyonu mu iyi değil.

Hayır, ben sadece akvaryum tarzında kasa isterseniz diye belirteyim dedim. TUF 501 kötü değildir ancak tam mesh olmaması pek iyi değil.

Son düzenleme:
Hocam peki benim paylaştığım MSI kasada toz filtresi var mı?
1758195646713.webp

1758195861172.webp

Alt, üst ve yan kısıma eklenmiş.