Bütçe
7.500 TL
Makaleler
20
Merhaba,

Elimde bulunan Buds 2 kulaklığımı emekliye ayırarak kendi aralarında paylaşsınlar diye ev ahalisine teslim ettim. Şu an için kendime 7.500 TL kadar bütçe belirledim. Ekosistem derdim yok ancak telefonum S24+ ve Buds 3 Pro'ya da baktım, açıkçası o fiyata daha iyisi bulunabilir diye de düşündüğümden bu konuda bilgisi olan arkadaşların bilgisini almak istedim. Bu bütçeye kadar daha iyi bir öneriniz var ise önerinizi bekliyorum, illaki 7.500 TL olacak diye bir kuralım yok. Belirlediğim kriter ise kaliteli bir ANC özelliği ve dışarıya çok fazla ses vermemesi.

Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerimi şimdiden sunarım, iyi sosyaller.

Sınıf olarak bu tip kulaklıkların tepe modellerinden biri Buds 3 Pro. O kıvamdaki diğer markaların kulaklıkları Samsung'un fiyatlaması yüzünden daha pahalı. AirPods Pro 2, Sennheiser Momentum True Wireless 4, Sony WF-1000xm5 rakipleri denilebilir. Kendim de Buds3 Pro'yu 2-3 aydır aktif kullanıyorum, genel anlamıyla gayet memnunum. Fiyatının da uygun olduğunu düşünüyorum.

Sony, Bose ve AirPods Pro 2 ile çok güzel bir kıyaslama videosu istemiştim Buds3 Pro için. ANC ve transparan modda AirPods Pro 2 gerçekten daha iyi, diğerleri benzer. Ses kalitesi olarak ise en altta kalanı bana göre, hatta birçok kişiye göre. Diğer bağlantıdır özelliklerdir vs. aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
FreeBuds 6i'yi önerebilirim. Abisi Pro 3 kadar iyi ANC'ye sahip. Fiyatının üzerinde iş yapıyor. LDAC desteği mevcut. M14'ümde bile kullanabiliyorum. Ses kalitesi olarak fiyat bandını karşılar. Eksi yönü görüşme kalitesi pek iyi değil.

Ses kalitesinden bu kadar ödün vermek istemiyorsanız FreeBuds Pro 4'e bakmanızı öneririm.

Merhaba,

Elimde bulunan Buds 2 kulaklığımı emekliye ayırarak kendi aralarında paylaşsınlar diye ev ahalisine teslim ettim. Şu an için kendime 7.500 TL kadar bütçe belirledim. Ekosistem derdim yok ancak telefonum S24+ ve Buds 3 Pro'ya da baktım, açıkçası o fiyata daha iyisi bulunabilir diye de düşündüğümden bu konuda bilgisi olan arkadaşların bilgisini almak istedim. Bu bütçeye kadar daha iyi bir öneriniz var ise önerinizi bekliyorum, illaki 7.500 TL olacak diye bir kuralım yok. Belirlediğim kriter ise kaliteli bir ANC özelliği ve dışarıya çok fazla ses vermemesi.

Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerimi şimdiden sunarım, iyi sosyaller.

Bunu kullanıyorum. Ses kalitesi çok iyi.

FreeBuds 6i'yi önerebilirim. Abisi Pro 3 kadar iyi ANC'ye sahip. Fiyatının üzerinde iş yapıyor. LDAC desteği mevcut. M14'ümde bile kullanabiliyorum. Ses kalitesi olarak fiyat bandını karşılar. Eksi yönü görüşme kalitesi pek iyi değil.

Ses kalitesinden bu kadar ödün vermek istemiyorsanız FreeBuds Pro 4'e bakmanızı öneririm.
Bu kadar para verdikten sonra her türlü daha iyi bir sonuç alacağım kesin, sonuçta Buds 2'den geçiş yapıyorum. Buds 3 Pro'da en çok dikkat çeken özellik ANC özelliği oldu benim için. Huawei bu konuda nasıldır hiçbir fikrim yok açıkçası.

@16015, Peki Buds 3 Pro'yu kullanırken tasarımsal anlamda uzun kullanımda rahatsızlık veriyor mu?
Hayır, gayet rahat bir kulaklık ama kişiye göre değişir tabii ki bu durum. Daha önce de Buds2 Pro kullanıyordum, o da gayet rahat oluyordu bana. Zaten sap kısmı hariç kulağa oturan kısmı Buds2 Pro'yla benzer. Söyleyebileceğim tek olumsuz şey bir tık daha kaygan bir yapısı var, eğer kulağa tam oturmazsa kayma ihtimali yüksek.