Bütçe
7.500 TL
Monitörler hakkında teknik bilgiye diğer arkadaşlar kadar hakim değilim. KTC de fiyat/performans ancak Türkiye'de henüz yeni yeni yaygınlaşan bir marka. Açıkçası satış sonrası olası bir sorunda tutumları nasıl olur, yeteri kolaylıkta ulaşılabilir mi bilemiyorum.

Aldığın ASUS da özelliğine göre pahalı duruyor açıkçası ancak pişman edeceğini düşünmüyorum, mağazada baktım göz ucuyla, fena durmuyordu bence.

Güvenlilirlik ve uzun ömürlülük benim için önemli arkadaşlar.

Ve ekran kartım 4060 120W laptop kullanıyorum, 2K sorun yaratır mı?
Et iptal, sıkıntı olmaz. KTC alabilirsin. Satıcı güvenilir, şu anlık şikayeti yok. Eğer yetişmiş olsaydın 1 ay öncesinde 6500'den satışa sunuldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenlilirlik ve uzun ömürlülük benim için önemli arkadaşlar.

Ve ekran kartım 4060 120W laptop kullanıyorum, 2K sorun yaratır mı?
Bende monitör alma aşamasındayım. Eğer çok ağır oyunlar oynacaksanız 2k biraz yorabilir. 2k için 27 inç, 1080p için 24 inç tavsiye ediliyor genelde. Konudaki @348375 neden bu kadar keskin ve emirli konuşmuş anlamadım ama bence aldığınız monitör ideal ama tabiki fiyat bandında bir tık daha iyi modeller olabilir. Ama çok fark olacağını sanmıyorum. Hayırlı olsun.

Bende monitör alma aşamasındayım. Eğer çok ağır oyunlar oynacaksanız 2K biraz yorabilir. 2K için 27 inç, 1080p için 24 inç tavsiye ediliyor genelde. Konudaki @348375 neden bu kadar keskin ve emirli konuşmuş anlamadım ama bence aldığınız monitör ideal ama tabii ki fiyat bandında bir tık daha iyi modeller olabilir. Ama çok fark olacağını sanmıyorum. Hayırlı olsun.

Aynı bütçede daha iyisi varken neden 8.000TL FHD 1080p alsın, 200Hz gayet yeterli hem hikayeli hem CS oynuyor, ayrıca 1080p > 1440p gayet yeterli bir fark, sadece CS oynuyorsa 5.500-6000 bütçede 240-260Hz FHD monitörler var bu kadar para vermesine gerek yok ama iki türden oyun oynuyorum dedi konu sahibi.