prime

Yetkin
Amazon üzerinde 7.500 TL'ye düştüğünü görünce hemen aldım. İyi bir tercih midir sizce bu fiyata?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler. Hawk Fame de benzer bir fiyata düşmüş. Sizce hangisi alınır?
Vallahi ikisi de güzel koltuklar hocam, kalite olarak ikisi de sana kalitesini hissettirir, he görüntü olarak sorarsan ben Hawk derim ama o da göreceli. Hangisinin görüntüsü hoşuna gittiyse onu al derim.

Vallahi ikisi de güzel koltuklar hocam, kalite olarak ikisi de sana kalitesini hissettirir, he görüntü olarak sorarsan ben Hawk derim ama o da göreceli. Hangisinin görüntüsü hoşuna gittiyse onu al derim.
Görüntü olarak bence de Hawk daha iyi. Benim için rahat olması malzeme kalitesi önemli şahsen. xDrive'da kolçaklar tamamen demirden yapılma iken Hawk'ta plastik kullanılmış sanırım. Bir de oturduğumuz kısmın genişliği xDrive'da daha geniş sanırım bu da benim için bir artı. Fakat görüntü olarak Hawk ilgimi çekti. İptal edip Hawk mı alsam bilemedim, biraz ön yargım var Hawk'a karşı ama... Aralarında fiyat farkı neredeyse yok.

Görüntü olarak bence de Hawk daha iyi. Benim için rahat olması malzeme kalitesi önemli şahsen. xDrive'da kolçaklar tamamen demirden yapılma iken Hawk'ta plastik kullanılmış sanırım. Bir de oturduğumuz kısmın genişliği xDrive'da daha geniş sanırım bu da benim için bir artı. Fakat görüntü olarak Hawk ilgimi çekti. İptal edip Hawk mı alsam bilemedim, biraz ön yargım var Hawk'a karşı ama... Aralarında fiyat farkı neredeyse yok.
Hawk'a karşı önyargınız olmasın hocam iyi markadır, koltuk geniş gibi duruyor xDrive'da evet, eğer artı diyorsanız alıp geçin rahatlık açısından memnun kalırsınız, kalite olarak da zaten kendini kanıtlamış bir marka.

Görüntü olarak bence de hawk daha iyi. Benim için rahat olması malzeme kalitesi önemli şahsen. XDrive'da kolçaklar tamamen demirden yapılma iken Hawk'ta plastik kullanılmış sanırım. Bir de oturduğumuz kısmın genişliği XDrive'da daha geniş sanırım bu da benim için bir artı. Fakat görüntü olarak hawk ilgimi çekti. İptal edip hawk mı alsam bilemedim, biraz ön yargım var Hawk'a karşı ama... Aralarında fiyat farkı neredeyse yok.

Ne yaptın hocam bende bu aralar koltuk arayışındayımda deneyimin nasıl?