Eki Görüntüle 59516
Daha planları var gibi hocam. Açık konuşmak gerekirse bu planları yapsalar da artık benim gözümde bu oyun pek de iyi değil. Alpha 15'ten beri oynuyorum, oyun inanın 15'ten bu yana öyle şok edecek büyük bir gelişme yaşamadı. Yani oyunun son alfa sürümünde hala zombi çeşitliliği iki elin parmağını geçmez
adamlar daha zombi modellemeye üşeniyorlar, bunların geliştireceği oyundan ne olur? 3070, i5-13400F ve 32 GB RAM'le oyunu ultra ayarlarda 35-40, kanlı ay geceleri 15 FPS'de oynuyorum
1.0 fragmanında oyuna drop giriyor diye yapımcılarla dalga geçiyorlardı, harbiden de haklılar. Adamların kendi fragmanında bile drop giriyor. Birkaç gün önce girdim baktım ışıklandırmayı güzel yapmışlar ama ne fark eder, performans çöp. Şu an ki güncel 1.0'da var mı bilmiyorum ama iddialarına göre yeni grafikler gelecekti. Yani bu da güncel haliyle bile faciayken acaba oyuna neler olacak diye bir güzel sorular getiriyor akla...
Hocam üzmek istemem ama bunlardan pek bir şey beklemeyin. Eminim eski haline göre çok daha güzel olacaktır ama bu oyun benim kafamda hep 24fps film karesi geçişleri gibi canlanıyor. Bende 3070, arkadaşta da 3060 varken ikimiz de kasa kasa oynuyoruz. Yahu artık diyorum ki, fps düşük olsun ama grafikler biraz farklı bir yere evrilsin yahut şu 900 yıllık sesleri güncellesinler. Yahu sesler değişmeli, tonla zombi modeli gelmeli... Oyun gerçekten eksik.